Rock by Sweden

Vid den här tiden på året känns det verkligen som att man har förflyttats till tomtens verkstad när man besöker vårt lager för Rock by Sweden. Det packas och skickas till alla återförsäljare och webbshopskunder. Det blir en hel del paket ska jag säga. Även om jag har semester så får jag ju rapporter och bilder från syrran hur det går där hemma, men de håller tydligen ångan uppe med julmust, lussebullar och chokladpraliner har jag fått höra. Vi har precis fått påfyllning i lagret och många av våra storfavoriter som jag vet många av er väntat på kommer inom kort finnas ute i butik hos våra återförsäljare. Ni hittar alla våra återförsäljare här.

Kanske ett par nya örhängen från tomten? Supersnygga till nyår.

julklapp örhänge

Nu finns också det efterlängtade gulpläterade halsbandet inne i lager. Det var detta halsband jag hade på mig på Idolfinalen.

 

Julklapp halsband 2

Här är ett annat favorithalsband av årets nyheter.

Julklapp halsband 1

 

Alla dessa och så mycket mer hittar ni på vår hemsida, där hittar ni alla våra återförsäljare samt kan handla direkt på webbshopen. Och beställer du på vår webbshopp senast 18/12 så kommer du ha din order i lugn och ro innan julafton. Alla smycken hittar ni här.

Nä nu ska jag nog ta mig ett dopp igen!

/Laila

 

 

  1. Linda H skriver:

    Fina smycken 🙂

  2. JuliaRo skriver:

    Älskar örhängena högst upp ❤️
    Kram Julia 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..