Ensamma på en öde ö

Hej!
Har haft lite struligt med att få till ett inlägg, tar lite hjälp från Sverige nu och hoppas detta kommer upp nu!
Igår morse åkte vi båt till en öde ö och blev avsläppta där. Visst var tanken på att vara helt ensam på en ö lite läskig och jag och Liam pratade lite om vad som skulle kunna hända om man blev fast på den ön.
Vår ständige följeslagare Samir följde med och lämnade av oss på ön. Vi fick med oss en förbeställd frukost med både champagne och apelsinjuice. Vi fick även med ett firstaidkit och en extra telefon!

wpid-img_20141214_112346.jpg

wpid-img_20141214_142056.jpg

wpid-img_20141214_142522.jpg

wpid-img_20141214_142505.jpg

Efter ett tag behövde både jag och Liam gå på toaletten och vi hade inte tänkt på det förrän då. Hur gör man? Men, är man på en öde ö får man ta sedan dit man kommer tänkte vi och gick först upp mot buskarna..
Gissa om vi blev förvånade när vi hittade en liten hydda med en fungerande toalett och ett fungerande handfat!

wpid-img_20141214_142649.jpg

wpid-img_20141214_142626.jpg

Det blev en hel del badande och snorkling innan båten kom och hämtade oss igen.

wpid-img_20141214_135332.jpg

Det är så otroligt vackert här, svårt att få med allt på bild. Önskar alla kunde få uppleva detta!!

wpid-img_20141214_142127.jpg

wpid-img_20141214_112404.jpg

Kram Laila

 

 1. Janne skriver:

  Ser härligt ut. Du har haft det oförtjänt jävligt ett tag; pressen, näthatare och andra som bara måste slänga ur sig det elakaste de kan hitta på. Så svagt. Hoppas att du får en skön vistelse och kommer hem utvilad för nya tag.

  Hälsningar Janne

 2. Förstår vad du menar Sanna! För mycket fokus på alkohol o att det e förknippat med glädje. Tror dock ej att Laila förmedlar ett dåligt budskap till sina söner att dricka med måtta. Men alla ser inte champagne i sina mammors glas dessvärre.. All lycka till Laila!

 3. Kim skriver:

  Hej laila,
  Hur mycket gick denna resa på?
  Det är nog som du säger, alla bör uppleva det. Då gäller det bara att veta i hur många år måste man spara?

 4. Sanna skriver:

  Det har blivit en del champagne för dig där nere! Varför ett behov av det? Du är ju inte på en kärleksresa direkt, utan är med din son och jag tycker du borde visa honom att man kan vara på solresa utan att dricka alkohol varje dag. Inget konstigt, utan bara sunt förnuft (till er som kommer rycka ut och skälla till Lailas försvar).

  1. louise skriver:

   Vad VET du om det? Du ser en bild på en flaska – men vad VET du om hon dricker ett glas eller ej? Laila verkar ha klarat av att vara mamma i ganska många år och hon klarar säkert det jättebra fortsättningsvis även utan dina sk råd.

  1. Sanna skriver:

   Och jag klarar mig utan din åsikt, jag skulle vilja ha ett svar från Laila, inte från dig som inte vet ett dugg hur det ligger till. Är det första gången du läser bloggen eller? Varje dag på semestern så har hon skrivit eller visat bilder på alkohol, har du totalt missat det? Så typiskt svenskt att dricka alkohol bara för att man är i solen. Så typiskt Lidingöbor att dricka champagne också… Så får vi se vad som är ”inne” nästa år.

  1. louise skriver:

   varför läser du hennes blogg om du ogillar hennes livsstil som du tror dig veta så mycket om? Du uttrycker dig hånfullt om folk som dricker champagne och bor på Lidingö. Då verkar det smartare att läsa någon annans blogg tycker jag, så du slipper reta upp dig så mycket! Eller just det, det kanske var själva poängen där ute på vischan.

  1. kajsa skriver:

   Jag tycker det är så typiskt lantisar att dricka hembränt! Blir det aldrig ute?
   mvh vi som har fördomar och tror oss veta saker om andra

  1. laila skriver:

   Allvarligt! Jag är på semester och känner jag för att ta ett glas vin eller champagne till maten så gör jag det. Jag anser att barn också lär sig hur man ska dricka, vilket är väldigt viktigt. Finns så många som hinkar i sig alkohol i tonåren för att föräldrarna missat att berätta och visa hur man förhåller sig till alkohol. Pratar man om det och även visar så får barnen ett helt annat förhållningssätt. Vi är 5 syskon som aldrig varit redlöst fulla på fester när vi var unga pga att vi har fått lära oss att respektera alkohol. Visst behöver man inte dricka alls det är ju upp till var och en. Men att jag tar ett glas vin eller champagne till maten när jag är på semester är bara löjligt att frågasätta. Nej vardagen kommer också tillbaka och då kan jag garantera dig om att det inte dricks någon alkohol!

  1. Himmel vilken lam ursäkt för att försvara sitt drickande: ”Barn måste lära sig dricka normalt”. Mycket dumt har jag hört i mina dagar men det här tar nog priset faktiskt. Är det så viktigt att få i sig skiten att du inte ens kan låta bli när ditt barn är med är det bra illa. Jag dricker aldrig något alkoholhaltigt som vin, öl, brännvin eller champagne men jag har pratat med mina barn om det och nu som nästan vuxna dricker de inte alls. Man kan prata med ungdomar om detta utan att visa i praktiken, barn/ungdomar är inte korkade som du tycks tro.

  1. Jag dricker aldrig cider heller för den delen.

  1. Vera skriver:

   Måste hålla med föregående talar här Laila. All forskning visar att barn som ser sina föräldrar dricka (och kanske även får smaka alkohol hemma när de kommer upp i tonåren för att föräldrarna vill ”avdramatisera” alkoholen) får en högre alkoholkonsumtion som vuxna. Det bästa är att avstå när barnen är med, särskilt när de är så små.

   Vilket fint födelsedagsfirande Liam ordnade. Grattis i efterskott!

  1. Sanna skriver:

   Tack för svaret Laila. ”Om jag vill, så gör jag det”-mentaliteten kanske dock inte är det bästa försvaret, jag tror inte du har kunskap om detta helt enkelt. Och att du har fem syskon är helt oväsentligt, nu var det ju dig jag undrade över. Normaliseringen av alkohol på tv och i bloggar mm är skrämmande. Folk reagerar knappt längre. Man borde fråga sig: ”varför är det så viktigt att dricka/visa upp sig med alkohol” istället!
   Bra där, Veronica och Vera!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..