Äntligen hemma!

Det har varit en fantastisk semester och det är flera som har frågat vart jag har bokat min resa,  och för att svara på den frågan så har jag bokat min resa hos select collection!

image

Iallafall så är det grymt skönt att vara hemma igen och imorgon börjar jag med all julpynt och införskaffade av gran! Min älskade brorJohan har också kommit hem från Kina och det känns fantastiskt kul.

image

Så det firade vi med att gå till café Beirut tillsammans med barnen

image

image

Det är inte klokt jag beställer alltid för mycket mat! Men resterna får bli en lyxig frukost imorgon!

image

Vill bara påminna om att vi har tävlingar varje dag fram till julafton på webbshoppen där man kan vinna allt från leksaker, skor och halsband! Så passa på att vara med och tävla! Sedan är det också sista dagen idag om man vill beställa varor på webbshoppen som ska hinna levereras till julafton. Kram L

image

 1. Nettan skriver:

  Finns en liknande Onepiece på onepiece.se den såg också ut o vara supervarm.

 2. Kicki skriver:

  Var har du köpt din jättegosiga overall? Jag har letat runt massor på Hunkemöller på nätet men hittar den inte 🙁 Skulle så gärna få tag i den före jul 😉 Hoppas du svarar. Ha nu en mysig jul 🙂 Ni har ju fått det så pyntat o fint nu 🙂 Kram Kicki

 3. Kicki skriver:

  Jag har letat runt på nätet men hittar inte björndressen någonstans 🙁 Har du köpt den i år? Undrar så var du köpt den, skulle vilja få tag i den före jul. Tack för en härlig blogg 🙂

 4. Jonas skriver:

  Du är verkligen vacker ❤️ God Jul // Jonas

 5. Maria skriver:

  Hej vilken strl har du på dressen??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..