Julklappar!

Varför väntar jag alltid in i det sista med att handla julklappar! Det är alltid likadant, det slutar alltid med att man springer runt med andan i halsen den 23 med alla andra som också är precis lika dåliga på att planera som en själv!

image

Dom senaste dagarna har jag fokuserat på att fixa gran och julpynta hemma så att det blir en mysig jul tillsammans med syskonen och barnen.  Kit hjälpte till med att välja gran, Johan var missnöjd och skämtade med att jag ville ha en gran som man kunde hoppa över istället för att dansa runt! Jag tycker att granen var lagom stor medans Johan hade velat ha en bra mycket större gran.

image

Iallafall  så fick vi hem granen och jag och barnen pyntade den tillsammans.

image

Har även gjort små brickor med tomtar och ljus som står lite överallt för att sprida julstämning

image

Och idag har jag hunnit med att köpa en julklapp till Liam som han kommer att älska!

image

Kit var med och valde ut vårt nya tillskott!

image

Ja, det är en orm! Liam har önskat sig det i ett år nu så nu slog jag till!
Nu ska jag fäktas med kit som står och hoppar bredvid med två svärd samtidigt som han ropar – vi slåss mamma!
Kram L

 1. Jag brukar alltid önska mina vänner God Jul! Hade jag en blogg, med en massa trogna läsare/förljare, tycker jag det hör till god ton, att man visar sin uppskattning, med ett par så enkla ord som God Jul! Nu har du en massa förljare som du säger du uppskattar så väldigt mycket, men inte en uppdatering sen den 21/12. Behöver du en paus, så säg det då! Eller är du ute efter mystiken runt din egen person? Själv läser jag mest Pernillas blogg, hon uppdaterar väldigt mycket i sitt vardagliga liv, inte bara det perfekta, då det sker roliga saker såsom resor o lyx, utan även det lilla i vardagen. Har hon vilat från bloggen, kommer en massa uppdateringar i efterskott, det är trevligt. Att hon hinner allting med så mycket jobb o 4 barn, ensamstående, och ställer upp som barn/hundvakt till nära o kära är fantastiskt! Hon lever verkligen upp till att kalla sig bloggerska. Brukade läsa Carolas blogg också, men hon likt dig Laila uppdaterar aldrig, bara när det kan gagna henne själv på något sätt, som i så mycket bättre, efter det har hon inte visat sig. En blogg trodde jag man var genuint intresserad av! Att strunta i sina förljare tycker jag är så dålig stil, ett litet God Jul är väl inte för mycket begärt, eller att du säger att nu har jag mycket i det privata, så jag har inte tid på kanske ett par veckor, det är också okej. Får väl se om du orkar önska dina följare Gott Nytt År? Jag gör det till dig iaf.

  1. Gina skriver:

   Håller med dig totalt i allt!! Även det om Carola som bara bloggar när hon är med i tv, eller har gig på coola platser. Jag bryr mig inte så mycket, jag är den första att förstå att man har ett annat liv också, men varför inte skriva om det också? Som du skriver (och även någon annan gjorde) så är hon rädd om varumärket Laila… det märks! Visst kan man väl skriva God Jul och en anledning till sin frånvaro eller något..? Det hör till god ton.

  1. Anna skriver:

   Håller med!

  1. Lovisa skriver:

   Helt ärligt, vad händer med medmänskligheten? Jag blir mörkrädd varje gång jag tänker skriva något till Lalia. Genast får man se hur mycket skit hon får ta, alla dessa hårda ord, allt detta gnällande, klagande denna inerbitna bitterhet, det får mig att rysa av obehag att se. Va tacksam istället för den tiden hon lägger ner, all denna tid hon lägger ner på att skriva, delar med sig, tid hon kunde lagt på annat men den tiden lägger hon här ner istället. Herregud människa, ut och lev, släpp denna negativa energi och ta in allt du ser. Livet är bra häftigt även om det är svårt många stunder, men att hacka upp sig på något sådant här är nästan skrattretande 😉

   Lalia, strunta i alla nötter, du gör ett fantatiskt jobb! Härligt med en orm, lite annorlunda en andra svenssons, jag gillar det haha 😉 God fortsättning på er alla 🙂

 2. rick skriver:

  Märkliga komments här. Är folk skvatt galna eller har jag kommit till urskogen i Wales. Nu vinner jag en gul dörrmatta med Gps o wifi.

  1. helene skriver:

   Hahaha…..rolig kommentar.
   Håller med dig Rick, helt galna.
   De tänker inte alls, skriver precis vad som helst. Väldigt moget.

  1. Lovisa skriver:

   hahaha du var en skön prick 😉 Ja människors nivå bland kommenaren är näst intill skrattretande! Jisses, vissa människor slutar aldrig förvånas 😉

 3. jag skriver:

  GOD FORTSÄTTNING och GOTT NYTT ÅR kom tillbaks när du skakat av dig Wahlgrenarna! Från en trogen bloggläsare som är ledsen i ögat.

  1. Vem är du att klaga. Kit heter väl Wahlgren. Hur tänker du????

 4. AnnaE skriver:

  Klanen Wahlgren var det nån som skrev i en kommentar. Herregud det låter som dom är nån sekt ju…. Dom verkar ju Jättemysiga.
  Om nu Laila vill ha ett break från bloggen så låt henne ha det. 🙂 Frågor på det? 🙂

  1. Linda skriver:

   Hon kan gärna ta en bloggpaus men jag tycker det är schysst att skriva God Jul till sina läsare och skriva att hon tar en paus. Det känns snopet att kika in på bloggen och inget uppdaterat!!

  1. helene skriver:

   Ja nu verkar det som vissa människor har för mycket ledighet. Vilka kommentarer??
   Tycker också om familjen Wahlgren, härliga allihopa.
   Vad har de med Lailas bloggpaus att göra??

  1. Gina skriver:

   Ja, visst var det lite divigt att inte ens önska sina bloggläsare en god jul?

 5. Susanne skriver:

  Hej, såg -10-årsjubileumet av idol idag på tv och fick som hastigast se dig i en skinsnygg skinnjacka med jeansinslag!!! Lite rockig! Vaaaaar köper jag en sådan?? Vill också ha!! Finns det ngn bild på den?? Tog en screenshot som blev sådär. Jag är händig på att sy men jag måste ha en bra bild först! Tack på förhand! Susanne

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..