Tre sätt att få ditt hem se lyxigt ut

New York-baserade inredaren Cheryl Eisen bjuder i ELLE Decor på några av sina tips om hur du med några trix kan få ditt hem att se lite mer exklusivt ut utan att dränera din plånbok.
Vi valde ut tre av dem och kikade lite närmare på.

Bilden ovan: Skapa en oväntad touch. På bilden har hon skapat en sänggavel av skrivbordsbänkar från IKEA och satt upp på väggen bakom sängen. Den mörka sänggaveln får en härlig effekt mot den ljusa väggen. För att skapa ytterligare en tvist har hon roterat en av kuddarna.

7-ghk-cheap-ways-make-home-look-like-million-bucks-lgn

Ju större matta desto större kommer rummet att kännas. Ett tips är att t ex tejpa ihop flera mattor och skapa ett rutmönster. En stor spegel bakom soffan och en gigantiskt matta funkar mycket bra ihop och får rummet att verka större.

biggerhouse1

Istället för att fylla bokhyllorna hemma med allt möjligt eller för mycket gå mot en mer minimalistisk look. Höga hyllor med höga vaser fyller ut utrymmet utan att få det att se stökigt ut. Addera även utvalda personliga saker som fotografier, enstaka böcker i varierande storlekar och färger.
En mysig läshörna får man genom att addera en fotölj framför bokhyllan.

lessismore

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..