Tog en timeout!

God Jul och god fortsättning får man väl lov att säga!  Det har varit enormt mycket under julen och jag kände att jag behövde få vara med min familj och släppa allt för en liten stund.

image

Det var härligt att få fura jul med alla syskon och härliga mormor 91 år som kom upp från Kalmar. Jonas min bror vann nog bästa paketinslagning, man kan säga att han hade lagt ner lite tid på att göra en snigel och en glad gubbe.

image

image

image

Johan var jultomte och delade ut paket

image

image

image

image

Mitt i all paketöppning kom Linda springande och berättade att Brorsan hade fått i sig 70 procentig choklad och efter att ha ringt albanodjursjukhus pratat med dom om hur mycket choklad som brorsan fått i sig så tyckte dom att det var för stor mängd för hans vikt. Så det blev ett billigt besök hos veterinären mitt i all paketöppning… Men det gick bra Brorsan fick en spruta så att han kräktes upp all choklad och vi kunde åka hem igen och fortsätta fira jul! Hoppas att ni kära läsare har haft en riktigt bra jul kram vi hörs L

 1. Kim skriver:

  Hej Laila, jag måste fråga, var har du köpt ljusstakarna/ljushållarna som du har uppsatt ovanför soffan? Har funderat på det länge, mycket vackert! Tacksam för svar.

 2. Skönt att det gick bra för din hund Brorsan trots att han satte i sig choklad av ren otur, Man har ju hört om vissa hundar som satt i sig choklad & tyvärr inte klarat sig!

 3. Hej Laila!! Vad har du köpt den fina vita klänningen..? Supersnygg på dig.. Kram Pernilla

  1. Jenny skriver:

   Tror att det är en klänning från Pernilla W kollektion, jättefin!

 4. Stackars Brorsan! Tur att det gick bra ändå.

  Fick Nicklas hålla sig borta från huset när din familj var där?

  1. Helena skriver:

   Men Karin ge dig med dina nyfikna frågor! Har sett upprepade gånger hur du ställer privata frågor och insinuationer hos både Laila och Pernilla. Vad angår det dig om Niclas är hemma eller inte?

  1. Anna skriver:

   Du kanske borde testa synen Karin….

  1. Karin förväntar du dig att Laila ska svara på det? Låt dem sköta sitt privatliv så sköter du ditt!

  1. helen skriver:

   10 poäng till Anna 😀

  1. Elenor skriver:

   Dags att skaffa nya brillor Karin för Niclas är med på 2 bilder. Och andra sidan så har inte du med det och göra!

   För att vara en lärare som du säger att du är så skriver du ofta märkliga frågor både här och till Pernilla och kommer med massa insinuationer. *skakar bara på huvudet*

  1. Annika skriver:

   Så fjantig fråga Karin…säger som dom andra varför ska du bry dig om det? Förresten så VAR ju faktiskt Niclas med men du såg tydligen inte det. Hade väl för bråttom att ställa en dum fråga!

 5. estelle skriver:

  Tack för en fin blogg och du verkar vara en fin människa:-) Önskar dig allt gott inför nästa år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..