Tack!

image

Tack till alla er som röstat jag är så glad över att ha fått dansa med Tobias igen och och det har varit grymt kul.  Nu släcker jag lampan,  och säger godnatt!  kram L

 1. Jon skriver:

  Som sagt, BLASKIG POMMAC!
  Första veckan, BOOM UTE! För du är inte så populär och bra som du tror. Du är tröttsam och jobbig.
  Du är dålig och vore det inte för dina ex- du skulle fortfarande vara en okänd.
  Lika äcklad av dig som träffar en ½ så gammal kille som alla män träffa unga tjejer. ÄCKLAD!!!

  1. Annika skriver:

   Och det måste du skriva här,att du blir äcklad? Jag blir äcklad av alla idioter som inte kan låta folk vara i fred och leva sitt egna liv utan bara MÅSTE skriva nån töntig kommentar!

 2. Ann skriver:

  Om man lever i symbios med pressen och sociala medier är det inte läge att gnälla när folk blandar ihop deltagande i en tävling med privatliv och det gör ju inte Laila heller, gnäller alltså. All publicitet både positiv och negativ generar dollars, så även alla besöken här på bloggen. Personligen känner jag inte längre nån sympati, skulle inte bli stolt om min 24 åriga son kom hem med en kvinna 10 år yngre än mig, dubbelt frånskild tvåbarnsmor och det är nog fler än mig som känner så, så jag är inte förvånad att hon åkte ut som nr 1.

 3. Ok, nu har ju denna blogg blivit ett politiskt helvete! ! Laila, hoppas hoppas du delar med dig i ditt kommande bloggliv efter detta!! Stor kram till dig!

 4. Kram Laila ..

  Sååå otippat att Ni åkte ut!!

  Känner med Dig/Er verkligen, fattar inget!

  <3

 5. Ogillar verkligen din skeva människosyn Laila B
  Kostnader för boenden till flyktingar
  Med anledning av de artiklar och intervjuer kring höga kostnader för boenden till flyktingar som har funnits i Expressen de senaste dagarna, ges här en bakgrund till Mölndals ansvar som ankomstkommun. De kostnader som uppges i media är höga, men innehåller förutom hyran även stöd och hjälp till de ensamkommande ungdomarna.
  Då Mölndals stad i nuläget inte har några boenden i egen regi för ensamkommande flyktingbarn, har upphandlingar av olika boendealternativ genomförts för att hantera en situation då ett stort antal barn/ungdomar har kommit till Mölndal. Avtal har tecknats med de företag som uppfyller kvalitetskraven till det bästa möjliga priset. De summor som uppges i Expressen innefattar förutom hyran även kostnader för tillsyn och stöd av personal. Ungdomarna har ett dagligt stöd av personal och personalen ska kunna infinna sig inom 30 minuter vid behov. Exempel på insatser som ingår i uppdraget är läxhjälp och se till att ungdomen fullföljer sina studier. Andra insatser är samhällsintroduktion och hjälp i kontakter med hälso- och sjukvård med mera. Många av ungdomarna har trauman efter krigshändelser och behöver utökat stöd. Ungdomen tränas i att klara sig själv, med fokus på skolgång, arbete och att klara av att sköta ett hushåll och sin ekonomi. Du har en skrev människosyn Laila B

  1. Får våra svenska ungdomar/barn den hjälpen?
   Knappast!
   Vi klarar inte ens av mobbing i skolorna! Slutar tyvärr ibland med att barnet tar livet av sig. Och tar personen inte livet av sig så slutar inte mobbingen för det. Man får klara sig själv tills det är över. Visst finns det kuratorer och Bup osv men det hjälper inte.
   Har själv varit mobbad hela min skoltid så jag vet vad jag pratar om. All hjälp är bra till ALLA som behöver den.
   OBS ej läst nån artikel för jag hittade ingen i Expressen.
   Vad än Laila svarade så tror jag det fanns en tanke bakom.
   Julia

  1. Solen skriver:

   Men vad har detta att göra med Let´s Dance? Snacka om att försöka trycka ner någon. Om du inte gillar Laila så låt bli att läsa hennes blogg.

  1. PK-folket och politiker i ett nötskal:
   Kuva ett folk. Vräk in hundratusentals invandrare, år efter år, – mest i hela Europa – från så avlägsna och inkompatibla kulturer som möjligt. Dumpa dem i hundratal i små byar på landsbygden som ändå är uträknade och reducerade till snygga kulisser för urbaniseringsracet. Tvinga svenska folket att försörja dem. Få dem att inse att de inte har någonting att säga till om!
   Skräm dem till tystnad. Gör klart för dem att det är invandrarna som är det nya frälset som ska åtnjuta privilegierna. Stämpla alla som protesterar som rasister. Förfölj dem, brännmärk dem, stigmatisera och frys ut dem. Mörklägg fakta och kväv all seriös diskussion. Se till att medias lojalitet med den politiska makten är absolut vattentät. Inga sprickor får finnas…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..