Liam!

image

Liam har precis kommit ut med sin första klädkollektion WAY.INK som han har designat tillsammans med mig, som ni kan hitta på www.kidsbrandstore.se
Jag är så otroligt stolt över den här killen och känner mig så förbannat glad över hur fin och duktig kille Liam har vuxit upp och blivit. Han är en grym storebror som älskar sin lillebror överallt annat och är väldigt beskyddande,  till och med lite väl mycket beskyddande, ibland så att jag får gå in och bromsa honom lite.
Han är stark, och är inte rädd för att säga sin åsikt och det gillar jag. Jag uppskattar verkligen att han vågar ifrågasätta och argumentera, ge sin syn på saker, och jag kan säga att det finns många gånger då han har slagit vuxna på fingrarna i diskutioner  med att faktiskt ha varit den ”vuxna” i diskutionen och uttryckt sig på ett bättre och mognare sätt. Vid dom tillfällena kan jag inte låta bli att le och känna mig trygg inför framtiden. Sedan så är det kanske inte alltid så lätt att vara storebror eftersom man oftast kommer i andrahand när man har en lillebror som är liten. Men Liam har aldrig klagat över det utan bara överöst Kit med kärlek och brukar ropa högt när han kommer hem.  – Vem är den gulligaste i världen?
Och  då brukar Kit ropa, – Det är jag!
JAA det är du säger både jag och Liam samtidigt och så brukar det oftast bli lite pusskalas. Kram L

 1. Isa skriver:

  Hej Laila! Jag undrar om du har några tips på restauranger i Stockholm? Jag ska dit med familjen i helgen och skulle vara tacksam för svar. Jättefin blogg förresten, kram!

  1. Hej Isa! Har själv frågat många gånger här. Inget svar från Laila. Men jag går in här ibland ändå pga jag tycker det e kul o se vart fröken ”Bagge” har för sig:-) finns många andra bloggar i stklm där de svaras så kolla upp;-)

  1. Elenor skriver:

   Gå in på Pernilla Wahlgrens blogg istället och ställ samma fråga för där får du garanterat svar. Finns ingen trevligare kändisbloggare;) Och sen är det mycket bättre uppdatering.
   Av Laila lär du inte få nåt svar av!

 2. Kia skriver:

  Åh jag blir alldeles varm i hjärtat, vilken fin storebror❤️

 3. Laila din/er son Liam har blivit den fina killen han är p.g.a bra förebilder,jag önskar att alla är stolta över sina barn,jag är stolt över mina 4:a barn,de har egna bostäder,jobb som de gillar och ändå tid över till att hälsa på mig,Kramiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..