Här är det full fart!

image

Här är det full fart med radiosändningar och nya projekt!

image

image

Och Idols trailerinspelning!

image

Herregud vad jag har skrattat åt Anders idag,  vi hade en riktigt kul inspelning och sarkasmen och skämten haglade som det brukar göra när vi ses.

image

Tyvärr kan jag inte säga vad den handlar om men ni får ju se den rätt snart ändå.

image

Men det har varit mycket hår och make idag vilket har varit kul att få prova på

image

Kram från en trött Laila

 1. P skriver:

  Du liknar nån väldigt mycket i mörkt hår…kan det va Courtney Cox i friends kanske?

 2. Hej!

  Jag hoppas att du läser det här och kommenterar.
  Har tidigare skrivit här att det är svårt att läsa texten på din sida. Du borde byta typsnitt och ha större radavstånd. Vet inte om det är fel på min dator eller vad det är, men jag har ofta problem med att det tar väldigt lång tid att komma in och bla scrolla på din sida, annonserna täcker ibland hela sidan och jag får ladda om.
  Har inte problem med någon annans sida.
  Kul om du svarar på vad problemet är och min synpunkt på typsnitt.
  Catharina

  1. Anki skriver:

   Jag har faktiskt aldrig haft problem med att varken läsa Lailas text eller att det har varit svårt att komma in på sidan…

  1. helen skriver:

   Har inte heller några problem med varken d ena eller d andra 😉

  1. Annika skriver:

   Har inte heller haft problem att läsa texten här.

  1. P skriver:

   Kanske kan hjälpa dig, för jag hade liknande problem för ett år sedan, och fick då höra att det var pga gammal webbläsare, Internet Explorer, som inte funkar ihop med vissa sajter, och bytte därför till Google Chrome, och därmed var problemet löst. Hoppas det fixar sig för dig med!

 3. Mycket finare i ljust!! Men det vet du ju annars hade du varit mörk för länge sen:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..