Hej på er!

Godmorgon  på er! Jag vet att det är flera av er som undrar   vart jag har tagit vägen. Saken är den att jag har jobbat så mycket så att jag faktiskt inte har hunnit med att blogga, min förra vecka  var en galen vecka och den enda lediga dagen som jag hade var fredagen. Men här har ni min vecka i bilder.

image

Varje morgon mellan kl 06.00 – 10.00 kör jag Rix morgonzoo tillsammans med Adam och Marko  Zed  var bla  en av våra gäster den veckan.

image

inspelning av  Idoltrailer

image

fotografering  för Idols  kampanj

image

image

Skor från Have 2 Have finns i min webbshop www.selectedbylaila.com och klänningen kommer ifrån  Balmain
Kommer hem ca 20.30 och somnar med kläderna på i sängen.  Denna veckan har jag inga barn och då brukar jag jobba på längre.
Jag har också börjat filma in ett Nytt  hemligt projekt  som sänds i tv 2016

image

image

image

Fredag min enda lediga dag, herregud  vad slut jag var men jag lånade Liam  en stund eftersom han var med sin pappa för att hitta på något kul

image

Vi gick på boddyflight som ligger i Bromma , har ni inte testat det så borde ni definitivt göra det. Det är verkligen  riktigt kul och åldersgränsen är från 5 år.

image

Liam såg ut som en flygande ekorre hans armar och ben var överallt  men han älskade det

image

Jag tog det rätt lugnt annars på fredagen eftersom jag visste att jag skulle upp tidigt på lördagen och jobba igen.

image

Det blev fotboll tillsammans med mitt nylanserade vin Chachacha som än så länge är en beställningsvara på systembolaget.se artikelnr 72986
Lördag var det dax för inspelning igen av det nya programmet

image

Kom hem rätt sent och somnade som en stock.

image

Och i söndags började slutaudition  för idol.

image

Klänning från Balmain Och skor från Loriblu

image

Och igår måndag så hade vi också  slutaudition för idol och den håller faktiskt på tills på torsdag  så jag kommer tyvärr inte att kunna sända radio förrän på fredag igen.  Men denna veckan blir ändå lite lättare eftersom vi slutar i normal tid så att jag får tid med mina pojkar som jag har denna veckan. Kram L

 1. Gustav skriver:

  Där har du slagit huvudet på spiken Sara att det måste vara utbildning o kompetens som ska styra och inte kön! I och för sig kommer det att leda till att färre män får höga positioner…men som sagt inkvotering är av ondo! Vårt moderna samhälle kan inte bygga på nostalgi och ryggdunkningar utan på smarthet, intelligens och framåtanda!

  1. Sara skriver:

   Du tänker på att det går så dåligt för i skolan för pojkar? Ja, tyvärr är det så. Skolan har förfallit och det kan vi tacka politikerna för. Det trycks in ungar och många av dem kan inte ens svenska, på en del skolor är det så mycket som 98 % av utländsk bakgrund. Det är tufft för både ungar och lärare det…

 2. Helen skriver:

  Underbart att du ät tebaks på Rix 😉

 3. P skriver:

  Alltså, det här är Lailas blogg, hon bestämmer själv vad hon vill skriva och berätta om, ta in så många annonsörer hon vill, tjänar pengar på det, bla bla… Vi får tycka vad vi vill, så klart, och det är väl härligt! Men det som inte är ok är att vissa personer försöker bestämma vad som är rätt att tycka, och inte. Säg vad du vill, men svara inte på andras kommentarer, alla har rätt till en åsikt!

 4. Sara! Go girl! Fasiken va BRA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..