Onda fötter och höga klackar

trottafotter_laila

Herregud vilka långa dagar det har blivit! Det är inte bara jag som är helt slut kan jag säga!
Mina fötter är halvdöda efter all dansträning och gående i höga klackar de senaste veckorna! Kan säga att jag direkt hoppar ner i sköna tofflor så fort dagen är slut!
Nu har jag äntligen fått lite tid tid att ta hand om mina stackars fötter och stoppade ner dem i Salvequicks Exfoliating socks. Perfekt alternativ till att sätta sig och fila och smörja fötterna.
Sätt dig framför tv-n och bara njut av att fötterna får en behandling i 90 minuter.
Trots att man kan dra över ett par tofflor och raggsockor och gå omkring lät jag mig själv ligga kvar i soffan hela tiden och bara kopplade av en stund. Var välbehövligt kan jag säga. Både för mig och fötterna!

Kram L

bild 2

Här kan ni kolla hur man gör!

Presenteras i samarbete med Salvequick

 1. Gör gärna det vita på flaska med 🙂

 2. Tack för ditt goda vin 🙂

 3. Karin skriver:

  Gud så praktiskt och lätt, detta måste jag testa!

  1. Ett effektivt och mycket billigare tips är att smörja in fötterna i rikligt med barnolja, på med plastpåsar i ca 30 min. torka av, på med vanliga sockar, voala!
   Fötterna är ”spädbarnsmjuka!

  1. Annika skriver:

   Tror det skiljer 5 år mellan Pernilla och Laila.

 4. Barbro skriver:

  Önskar dig och familjen en riktigt skön Pingst. Var rädda om varann.

 5. Jag skriver:

  Reklam….

  1. Ann skriver:

   Ja fy faan, alla inlägg verkar vara av ett syfte, nu surfar jag över till nån annan blogg och tackar för mig.

  1. Elenor skriver:

   Ja, kan man bli mer pengakåt! *suck*
   En gång i tiden var detta en riktigt trevlig och rolig blogg att följa men, sen Laila gjorde misstaget att skilja sig ifrån Niclas så har den bara gått utför och det rejält! Varför ha den kvar, ja just det den drar in pengar!
   Hon svarar aldrig på kommentarer och enda syftet att ha den är just PENGAR!
   Tacka vet jag Pernilla Wahlgrens och Charlotte Perrellis bloggar dom gör en aldrig besviken!

  1. Maria skriver:

   Elenor vad rolig du är! Du skriver om både Pernilla och Charlotte. Har du missat att båda två också har gjort reklam för detta kit till fötterna innan Laila gjorde det?:) Mest osmart av företaget som ligger bakom, att de skickar ut detta kit samtidigt till flera bloggare. Resultatet blir att alla skriver om produkten samtidigt.

  1. Elenor skriver:

   Maria- Nu var det ju Maybeauty som Pernilla testade. Och visst det förekommer reklam hos andra bloggare men, skillnaden är att Laila har 95 % reklam och Pernilla 10%. Pernilla svarar OFTA på sina kommentarer och lägger ner så otroligt mycket på sin blogg med massa bilder och rolig läsning. Och hon uppdaterar VARJE DAG och ofta fler inlägg dessutom!
   Nu lägger jag inte ner mer tid på denna meningslösa och tråkiga blogg och går vidare till dom som verkligen bloggar för att dom gillar det! Bye bye!

  1. Hejdå Ann, ta gärna Elenor med dig.
   Till Laila och övriga bloggläsare önskas en underbar pingsthelg 🙂

  1. helen skriver:

   Hehehe Berit 😉
   Där satt den 😉
   Ha en trevlig helg du me 😀

  1. Nelly skriver:

   Hej, jag förstår inte allt gnäll…..
   Att blogga är en chans att tjäna pengar, bara vi går in på reklamfinanserade bloggar kommer det en liten peng till bloggerskan – oavsett om vi tycker om henne. Så rådet här är att inte gå in på Lailas sida om du/ni tycker så illa om henne!
   Jag har någon gång kommenterat ett inlägg från Laila, hoppats på svar då jag tror jag frågade vart hon köpt sina skor – och inte fått något svar. Ja, nu vet jag det – att hon inte svarar – känner mig inte särskilt upprörd över det.
   Sedan är det en sådan jämförelse mellan Lailas och Pernillas blogg – ja, det förstår jag – det skiljer dem tio år så de är inte olika faser i livet. Pernilla var inte alltid så ”go” för tio år sedan.
   Kanske en sen kommentar som inte kommer att läsas man jag kunde inte hejda mig.
   kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..