Neeeeeeej Tobbe!

image

Neeeeeeej Tobbe, bröt foten i Let’s dance förra fredagen så vi kommer inte att kunna dansa tillsammans på fredag.

image

Men Christian hoppar in och håller på att lära sig dansen så att han kan framföra den tillsammans  med mig på fredag. Jag hoppas att allt kommer att sitta och att vi är synkade  tills på fredag det är ju några dagar kvar så lyftet ska nog också funka.

image

Spenderade ett antal timmar på Astrid Lindgrens barnsjukhus också för Liam fick plötsligt  väldigt hög feber 39.9 och hade väldigt ont i blindtarmen. Det visade sig att det var körtelbuk vilket innebär att körtlarna runt blindtarmen är inflammerade
(förkylda ) och tydligen så är det inget man kan göra mer än att vara hemma och ta det lugnt tills det går över. Liam har haft detta ett par gånger så det var inget som jag blev överraskad över men man vill ju vara på säkra sidan så att det inte är blindtarmen. Nu ska jag springa på ett möte vi hörs senare krsm L

 1. Madde skriver:

  Jag hade körtelbuk ofta som liten tillslut var det faktiskt blindtarmen som var inflammerad och sprack, så åk hellre en gång extra!

 2. Gudrun skriver:

  Synd om Liam, krya på honom. Vet exakt hur det känns, hade likadant som barn och det kan komma än idag. Klart du sätter dansen på fredag. Stort lycka till och självklart skulle du ha varit i final. Kram och trevlig helg får jag önska från ett regningt Ystad

 3. Usch vad tråkigt att han har brutit foten, men hoppas att det går bra på fredag ändå. stackars Liam som har ont i magen, hoppas att det försvinner fort, och inte känns det bra att få sitta Alb många timmar heller,man kan ju bli sjukare för mindre i dagens sjukvård, man får vänta jätte länge, tråkigt. men Krya på er allihopa.

 4. Sandra skriver:

  Vet hur det känns….. På 80-talet öppnade dom alltid och tog bort den, så då var smärtan kvar plus att smärta från operationen också

 5. Barbro skriver:

  Ja verkligen bäst att vara på den säkra sidan så det inte är blindtarmen som spökar. hoppas snart på bättring. Och vad kul att du ska dansa på Fredag. Lycka till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..