Sjukstuga!

image

Det är lite sjukstuga här hemma, Liam har som sagt körtelbuk och jag har precis fått reda på att hostan som jag har haft sedan 2 månader tillbaka inte bara är hosta utan lunginflammation.
Jag har mått ganska dålig och varit trött dom senaste 2 månaderna men det ska mycket till innan jag ställer in jobb eller går till doktorn. Men när jag började få ont i min vänstra lunga igår och det blev tungt att andas så kände jag att det nog var dax att gå till doktorn. Vem är det jag försöker att vara duktig för egentligen, och hålla ut och visa att jag minsann kan bita ihop och jobba på med både jobb och familj. Jag antar att detta kommer ifrån barnsben alla i min familj är likadana och tittar jag bakåt så var min mamma likadan och även min mormor. Jag minns faktiskt en gång när mormor skulle hänga tvätt tillsammans med mig, hemma hos mig och Anders när vi var gifta. Hon snubblade och trillade rakt ner i backen med hela tvättkorgen, och när jag kom fram så såg man tydligt att hennes ena finger var brutet eftersom det stod rakt ut åt fel håll. Chockad sa jag till mormor att vi kanske borde åka till akuten eftersom fingret var brutet, men mormors svar var – Äh det är ingen fara!
Sedan drog hon till fingret så det hamnade på plats igen och reste sig upp och hängde upp tvätten. Men jag kan säga att jag till slut tvingade henne att åka in till sjukhuset och där blev hon gipsad och var lite överaskad över att hon behövde gips.
Så med detta sagt så får jag väl konstatera att jag från och med nu måste bli bättre på att lyssna på min kropp och ta varningssingnalerna på allvar för det blir ju knappast bättre av att bita ihop. På fredag är det ju dax för Let’s dance igen och det var meningen att jag skulle ha dansat men tack vare lunginflammationen så kan jag inte det, jag får helt enkelt heja på dom andra som gör det istället. Kram L

 1. Anki skriver:

  Fortsätt med att krya på dig, kära Laila! Man blir aldrig för gammal med att lära sig att ta hand om sin kropp 😉
  Kram från Skåneland

 2. STORT GRATTIS PÅ MORS DAG DU FINA MÄNNISKA ❤️❤️❤️
  Idag saknar jag min son Kristian så jag gråter 🙁
  Första mors dag utan honom.
  Ont i halsen med så jag kan inte åka dit idag men jag ringde dom och sa att dom skulle krama han från mig.
  Min ängel ❤️❤️❤️
  Tänk så mycket man älskar sina barn. Finaste som finns 🙂
  Ringde också till min pappa och grattade 😉
  Har bara haft honom hela mitt liv. Både som mamma och pappa.
  Min mamma va så sjuk hela mitt liv så vi hade tyvärr inte så mycket kontakt. Det gick inte.
  Men jag älskar dom båda så högt ❤️❤️❤️

  1. helen skriver:

   Kram på dig Julia 😉

  1. Vinkar tillbaka till Helen 🙂

  1. Helen skriver:

   Vink, vink 😉

 3. AnnaE skriver:

  Ta hand om dej och krya! 🙂 ♡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..