Allt måste fixas i farten

IMG_8741

Tack o lov känner jag mig mycket bättre nu! Penicillinet gjorde verkligen susen. Tusent tack för alla kryapådig hälsningar, det uppskattas!
Lite tråkigt att jag inte kunde vara med i fredags men det blev 100% fokus på att vila och bli bättre!
Stort grattis till Anton och Sigrid – ni var så grymma!

Imorse ringde klockan okristligt tidigt som vanligt. På väg ut genom dörren kommer jag på att jag skall iväg på en (igen hemlig) fotografering och har helt glömt att jag skall ha klänning och inte fixat fixat benen!
Lite färg på benen lyckas de alltid få på när man sitter i sminket men inte lika kul att smörja in ett par lurviga ben..
Slängde ner en rakhyvel jag har fått testa i väskan och tänkte, jag får fixa det i farten. Känns som jag gör allt i farten nu för tiden hehe

Just den här rakhyveln, INTUITION NATURALS är så otroligt smart om det skall gå fort, runt bladen finns en raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten!
Perfekt när du inte har tid att kasta dig in i duschen bara för att raka benen, räcker med att blöta den under kranen.
Förutom att det är lättare att raka så blir benen också mjuka efteråt då gelen innehåller både Aloe Vera och E-vitamin!

IMG_8743

Så, efter sändning blev det en snabb rakning av benen och iväg igen. Som tur var gick ingen förbi när jag stod med mina ben och rakade, då hade de väl skrattat ihjäl sig!

IMG_8766

Vill ni prova denna rakhyvel så passa på nu! Klicka här för att ta del av ett superbra erbjudande!

Kram Laila

Presenteras i samarbete med Efi och Intuition Naturals

 1. Barbro skriver:

  Hej Laila! Skönt att du är tillbaka på Rix och att du mår bättre. Sköt om dig.

 2. Tråkigt inlägg och så extremt tydligt att det är reklam.
  Saknar mer personliga inlägg.
  Det här är inget man direkt har lust att följa.
  Försök lägga lite mer kärlek i dina inlägg snälla 🙁

  1. Håller med. Lite för opersonligt och ”genomskinligt” 🙂
   Och sen när alla bloggare har samma …. så blir det tråkigt.

  1. Skit i reklamen! Så funkar det på alla bloggar tjoho be happy:-))

 3. Å nu blir det reklam … i vanlig ordning.
  Men de här rakhyvlarna Efi har är superbra. Dock är meningen att man ska ha dem i duschen. Då aktiveras gelen som finns bredvid rakbladen. Efis fotkräm är kanon också. Liksom deras cvitamin och strumpor.
  Det är inget erbjudande just nu. Dd har det alltid. Provpaket för portkostnaden och sedan prenumeration om man inte säger upp det innan nästa skickas. Prenumerationerna är lätta att administrera via deras hemsida. Om man t ex vill ha olika intervaller, ökad eller minskad mängd eller göra paus.

 4. Jag älskar dig Laila men nu måste jag vara ärlig. Din blogg har blivit så himla tråkig, vi förstår om du har mycket att göra men det har du väl nästan alltid haft? Förr fick man alltid vara med på ”allt” som du gjorde hemma och med vänner etc. Nu delar du knappt med något alls? Bara massa reklam och korta inlägg. Nu lär jag få 100 negativa kommentarer mot mig men det skiter jag i för man måste väl få ge konstruktiv kritik? Stor kram, jag älskar dig men saknar dig här!

  1. Håller helt med dig Jessica!

  1. Paula skriver:

   Eller hur! Det är inget annat än klagan och klagan och en och annan reklam paus emellan.

  1. Vera skriver:

   Exakt! Kunde inte skrivit det bättre själv!

  1. Hoppas inte du får negativa kommentarer,det är väl bra och ge konstruktiv när det görs med värme och omtanke.Jag har inte följt bloggen så länge så jag har inte så mycket att jämföra med men nåt jag märkt är att mycket som hon skriver här står sedan i kvällstidningarna.Det kanske gör att hon inte delar med sig som tidigare och är mer försiktig om sitt privatliv.Det behöver inte vara så men jag får den känslan.

  1. Kan inte annat än hålla med Jessica. Anledningen till att jag började läsa här ifrån början var inte att få till mig reklam och korta inlägg om att man har mycket att göra, vilket du ju haft hela tiden innan. Jag saknar att läsa om hur du har det, din öppenhet och härliga humor, hoppas på att den Laila kommer tillbaka!

  1. Eva skriver:

   Håller
   med tyvärr 🙁

 5. M skriver:

  Wow, Adam Lambert… Älskar honom. Vilken röst karln har!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..