Frankrike!

image

Godmorgon på er! Såg precis att mitt förra inlägg inte hamnade rätt tidsmässigt, jag skrev det kl 18 igår men inser att det inte kom upp förrän efter midnatt. Hur som haver så befinner jag mig i Frankrike just nu för att spela in fångarna på fortet.

image

Dogge, Malin och Tommy ska också vara med i fångarna på fortet men inte i samma program som jag är med i.  Men vi åkte med samma plan till Paris. För att sedan ta tåget till  La Rochelle.

image

Det är verkligen varmt och soligt här så jag tar vara på varje minut  i solen.

image

Vi har haft alldeles för lite sol i sverige den här våren och jag känner mig soltörstig. Det känns som om man laddar batterierna när man sitter i solen, iallafall så känner jag att jag blir piggare och gladare. Kram vi hörs snart L

 1. Oj vad glad och lycklig jag blir att Tina, P Helene, Vera, Jessie, osv osv kommer ej att sakna äntligen lämnar kommentarsfältet. Gnäll och gnäll, kommer ej att sakna det!

  Fina Laila, ser framemot ditt nya TV-program, förena min inredningspassion med ditt underbara skratt, kommer garanterat att titta 🙂
  Lycka till.

 2. tina skriver:

  Urtråååkig blogg
  Slutar läsa

 3. P skriver:

  Nä, det här funkar inte längre, lägg ner bloggen nu. Folk orkar ju inte ens försvara dig längre… För mycket att göra eller för litet intresse, spelar ingen roll, men det är respektlöst mot många följare. Stäng av.

 4. Barbro skriver:

  Kram på dig laila och hoppas du mår bra från din lunginflammation.

  1. Kan bara hålla med, den här bloggen har gjort sitt, dåligt uppdaterad och ofta reklam för egna grejer de gånger det skrivs något

 5. Helene skriver:

  Hej!
  Nu tackar jag för mig och stänger ner, en blogg ska för mig vara täta inlägg och då inte bara reklam, och tävlingar för sin egna produkter, men man kan sluta följa, och det gör jag nu.

  1. Annika skriver:

   Jag håller med! Jag har verkligen uppskattat den här bloggen, men den har försämrats sedan den bytte plattform. Oengagerade inlägg och mycket reklam. Jag förstår om du inte hinner med bloggen, men lägg ner den då (eller låt den vila ett tag). Jag uppfattar inte dig som någon som gör saker halvhjärtat.

  1. Stina skriver:

   Håller helt med dig, lägg ner bloggen om du inte hinner med, helt förståeligt med två barn och egna företag. Man kan inte hinna med allt, nu känns detta väldigt halvhjärtat. Eller anställ en assistent som hjälper dig i vardagen.
   Kram Stina

  1. Carina skriver:

   Verkligen dålig på att uppdatera!! Lär av Pernilla W…nä nu ä jag me trött på denna bloggen…

  1. Vera skriver:

   Instämmer med tidigare kommentarer. Du är ju urusel på att uppdatera bloggen och när du väl gör det är det typ bara reklam. Gör dig själv en stor tjänst och stäng ner denna blogg eller lär dig av Pernilla W. Hon tar sig ALLTID tid för sin blogg och svarar på kommentarer och bloggar av RÄTT anledning!

  1. Jessie skriver:

   Måste tyvärr hålla med..Bloggen var 100% bättre när den gick under Modern Mom. Syftet med att ha en blogg är väl att uppdatera den åtminstone varannan dag!? N lämnar även jag denna sida..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..