Kits kojsäng!

image

Jag har ju inte riktigt visat Kits kojsäng när den blivit klar. Han älskar verkligen sin kojsäng och förutom att sova så brukar Kit även leka i den. Allt från affär till att bara stänga dörrarna och leka med sina leksaker inne i kojsänge

image

n.

– Mamma vill du köpa korv? Tror vi har lekt korvgubbe 100 gånger och ibland får jag inte handla för då är det stängt eller så ska han precis st

image

image

änga.

Jag är själv nöjd med mitt köp, egentligen hade jag tänkt att platsbygga en kojsäng men jag kände att jag faktiskt inte orkade vänta på att snickaren skulle ha tid. Så när jag väl hittade denna så blev beslutet väld

image

igt enkelt.

I morse så hade vi Mikaela som är världsmästare i boxning. Otroligt stark tjej både fysiskt och psykiskt. En riktig fighter som gått igenom mycket i livet och verkligen haft sina down perioder men rest

image

sig upp igen.

Detta kortet blev kanske inte det bästa men tyvärr var det de enda som jag tog imorse när jag sände Rix morgonzoo tillsammans med Adam och  Tobbe trollkarl som är vikarie för Marko. Vi hade även Hanna, Zara Larssons  lillasyster i studion hon har praoat hos oss den här veckan, och fått lära sig lite om hur det funkar när man gör radio.
Hoppas att ni alla har en grym kväll kram L

 1. Oj. vilken häftig säng, klart att Kit vill vara där och leka, verkar vara en stabil och praktiskt att ha en sån säng, blir nog många sov och lek dagar/nätter.
  Vore kul om du ville visa lite mer av ditt nya hem. Tack på förhand.

 2. challe skriver:

  Kul för kit att ha två sängar som är spännande.

 3. Svara gärna med mail så fort du kan! 🙂
  Min undran är om det är möjligt för mig att testa på radio med er oxå? Skulle va grymt kul att se hur allt fungerar ”live”.
  Kramar Jennifer

 4. Lotte skriver:

  Wow, vilken säng 🙂 Kan tro han älskar den!! Jag ska hämta ut ett paket från ellos idag så ikväll ska jag fixa en mysig koja till bebisen hade jag tänkt 😉
  http://lotte4.blogspot.se

 5. helen skriver:

  Jopps hade en grym kväll 😉
  Lagade 2 stora formar me Lasagne 😀 Nu e d morron å jag ligger kvar i sängen å lyssnar på mina favoriter i Rix morronzoo 😀
  Kramar från Boden 😀

  1. helen skriver:

   Men saknar dig och ditt skratt 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..