Hämnden är ljuv

vaxprank_lailabagge

Godmorgon på er,som ni vet så brukar Liam pranka mig men i helgen fick jag nog och kändes för att hämnas! Jag vet, man kan tycka att det är barnsligt att vara vuxen och ge igen på ett barn men tyvärr ser jag mig inte som vuxen när det gäller bus, jag har alltid gillat att retas lite och när det gäller att hitta på något riktigt roligt som att hälla vatten över någon som sover eller t ex ge Liam sin första vaxning så kan jag inte hjälpa det, jag tycker att det är roligt! Jag får väl skylla på min uppväxt då jag och mina syskon alltid har busat med varandra på samma sätt och dessutom gör vi det fortfarande när det ges en chans.
Kram och godmorgon L

 1. Hejsan! Du har växt i mina ögon och jag tycker du är väldigt rolig. Självklart är dina pranks bättre. Ett förslag är (om du är en morgonmänniska) att komma med en partytuta, partyhatt och dylikt till Liams rum och väcka honom sjukt tidigt då han är ledig. Pranket kan heta partymorgon. Hoppas det va ett bra tips. Jag hejar på dig. Ha det så bra!

 2. Marie skriver:

  Det jag reagerar på är hur mycket Liam faktiskt svär och han är ändå bara 12-13 år! Skrämmande tycker jag!

 3. Bra jobbat Laila!
  Kul 🙂

 4. Man får sig roliga skratt när man ser filmerna.
  Kram Camilla

 5. Eva skriver:

  Men stackars Liam..det där var lite över gränsen, hade ju räckt med EN vaxremsa iaf 😉 …annars är det jättekul med era filmer och pranks!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..