Snygga fötter i höga klackar

_VIP7092

Jag är alltid så dålig på att ta hand om mina fötter. Tror inte jag är ensam om det. Hår, naglar och annat fixar man med men fötterna glöms bort. Troligtvis för att de stängs in största delen av året. Men nu när man har fått några glimtar av vad som kanske kan blir vår så kommer suget efter att få ta fram lite andra skor.
Men sätta ner fnasiga torra fötter i ett par snygga remsandaletter blev inte så bra.
Salvequick kontaktade mig och mina bloggkollegor Carolina Gynning, Cecilia Blankens och Sanna Nielsen och frågade om vi ville prova Exfoliating Socks för att få hjälp att göra fötterna fina.
Jag är noggrann med vad jag skriver om här på bloggen och säger ofta nej till samarbeten där jag inte känner att det passar mig och inte heller något som jag kan rekommendera till er.
Den här produkten känner jag till sen tidigare och tycker den är intressant, dels för att den är otroligt lätt att använda och att man gör det hemma. När man har tid.
Superenkelt är det. Klipp upp sockorna, trä på dem på fötterna, tejpa fast så de sitter kvar och låt sitta i 90 minuter, skölj fötterna och vänta. Jag passade på att få lite jobb gjort medan jag satt med påsarna på fötterna.
Om ett par dagar skall då skinnet börja trilla av och fötterna blir mjuka och fina.
Är med lite skräckblandad förtjusning jag väntar på det. Vi får väl se hur det går.
Återkommer med resultatet!

Har fixat så fler kan prova också! Jag passar på att tävla ut 5 paket Exfoliating Socks! Skriv en kommentar och berätta varför just du är i behov av denna behandling! Glöm inte att skriva korrekt mailadress. Tävlingen pågår t o m 13/5. Alla vinnare kontaktas via mail!

_VIP7149

_VIP7157

_VIP7196

 

_VIP7210

Foto: Ulrica Thuresson
Projektledning: Simply&Creative

 1. Hej
  Vill inte vara negativ men den där påsen satt jag med fötterna i inför förra sommarens semester. Vilket medförde en en fjällning som varade längre än jag önskade. I sängen krävde sockor för att det skulle bli för flagit.

  Lycka till Pia

 2. Trötta fötter med hud som krokodilens efter en vinter instängda med stående och gående varje dag (butiksjobb) så är mina fötter verkligen värda lite uppfräschning innan de stoppas in i sandalerna för den här sommaren <3

 3. Jag jobbar på förskola heltid, ensamstående med 2 barn som jag har 5 dagar i veckan. Hinner eller orkar inte riktigt med att sitta och fila mina fötter. Skulle så gärna vilja prova detta. :)))
  Lena pch fina fötter istället för sprickor och torra fötter, ljuvligt!!

 4. Min man skulle nog gilla om jag prövade den behandlingen på mina fötter. Han uppskattar inte att jag värmer mina hårda, torra fötter mot honom när vi ska sova 🙂

 5. Detta skulle jag hemskt gärna vilja prova, då jag har fått svåra besvär med artros i händer och fingrar. så glömmer man bort fötterna,därför tror jag att det skulle underlätta för mig och mina fötter, då jag även har artros mest i höger fot och fotled, därför svårt med att fixa mina fötter, skulle kännas skönt att få mjuka och härliga fötter till sommarens första sandaler. håller tummarna så gott det går.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..