Mina sommarfina fötter

_VIP7102 kopia

Lovade ju att jag skulle uppdatera er på min fotbehandling jag gjorde med Salvequick Exfolating socks. Måste säga att det kändes lite skumt att trä på sockorna på fötterna. Det luktade lite starkt om gelen som var i och känslan av att ta på sig ett par blöta strumpor blir liksom lite fel.
Men, jag fick massor gjort när jag under 90 minuter satt med dem på fötterna (kändes alldeles för halkigt att hasa omkring)

laila_salvequickcollage

Efter 90 minuter var det bara att skölja av och vänta på att skinnet skulle börja lossna. Jag behövde inte vänta särskilt länge. Redan efter 48 timmar började skinnet på mina fötter släppa. Besparar er bilderna på hur de såg ut men rekommenderar att man inte gör denna behandling om fötterna behöver visas upp om jag säger så.
Jag försökte i början låta bli att pilla men det är stört omöjligt.
Efter detta pillande och väntande blev resultatet perfekt! Mina fötter var lena som barnhud och såg fantastiska ut.
Passade på att lacka naglarna i en färg som matchade mina skor och då blev det komplett!
Grymt nöjd med en behandling som kan göras hemma när jag har tid och så okomplicerad!

Ni som vann en behandling i tävlingen i förra inlägget skall nu ha blivit kontaktade via mail. Om ni inte blivit det var inte turen er denna gång men produkten finns att köpa på alla apotek och även i livsmedelshandeln om ni vill prova!

_VIP7241

I samarbete med Salvequick

Fotograf: Ulrica Thuresson
Kreativt ansvar och projektledning: Simply&Creative

 1. Ulle skriver:

  Jag gjorde samma som du Laila ( 119 kr på Ica maxi för salvequick till er som tyckte det var dyrt..) och shit, den var ju jättebra! Men som sagt, inte visa fötterna under den veckan man fjällar..men har nog inte haft så lena hälar sen jag var barn.. 🙂 Tack för tipset!

 2. Hanna skriver:

  Om du nu bara tänker blogga typ en gång i veckan, kan du väl göra det om nåt annat än dina fötter?!

  1. Karin skriver:

   Din kommentar är mitt i prick. Precis min åsikt också.

 3. Nettan skriver:

  Du hade en smyckestävling för lite sen, är den avgjord -har jag bara missat dragningen kanske?
  Kram Nettan

 4. Lotte skriver:

  Jag brukar köra på Babyfoot som jag köper bla i Ullared och det är samma sak. Mina fötter är så gott som färdigfjällade nu och såååå lena. Men som du skrev – gör inte detta om du ska visa fötterna inom de närmsta 2 – 3 veckorna haha
  http://www.lotte4.blogspot.se

  1. Marie skriver:

   Jag med! Skulle ALDRIG betala 199 kr för detta! Tacka vet jag Babyfoot!

 5. Elsa skriver:

  Vart har du köpt dina fina skor på bilden?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..