Dop!

 

 
I lördags var det dop och lilla kusin Line döptes. Det är ovanligt men alla kusinerna var samlade samtidigt. Eftersom min ena bror bor i Småland med sin familj så blir det tyvärr inte lika ofta man ses som det blir med dom kusinerna som bor i Stockholm. 

 

 
Det är ett härligt gäng! Liam 12 år som får leka lekledare, Dexter 3 år,  Anton 3 år, Lili 3 år, Kit 4 år, Elis 2 år och Lilla Line 4 månader! 

 

 
 
 
Min bror Jonas som var med på fångarna på fortet med mig och Liam var självklart på ett strålande bushumör, här tillsammans med sin fru Lindah och vår brors Joakims fru Jessica.

 

 
Känner faktiskt ingen mer än min bror som äter smörgåstårta, bulle och kaka på samma gång… En tugga smörgåstårta och en tugga bulle..

 

 
Jocke och Jessica kom upp i en husvagn som dom ställde utanför mitt hus och sov i, kit var oerhört fascinerad av bilen och ville också sova där!

 

 
Syrran och hennes familj var ju självklart med för att ta del av dopet

  

Det var ett väldigt fint dop och det är skönt att ha fått in en tjej till i släkten så det inte bara är killar!

 

 
Det är inte klokt vad tiden går, när det kommer ett nytt tillskott i familjen så inser man att ens egna barn plötsligt är väldigt stora!

 

 
Kram L

  1. Debra skriver:

    what i was thinking Simon Food Favourites! Salmon + Coles?To be honest, I caught that "Take Home Chef" on fox once and it was um…very painful to watch. Sorry Curtis 🙁 It reminded me of &qisp;Sutruoe Chef" with Aristos…

  2. Va lika dina barn e dig :). Fina! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..