Morsdag!

 

 
Igår så firades jag med blommor och massage! Blev riktigt överraskad när Korosh och Liam överraskade med en massage. Vet att det är många som tycker att det bara är barnen som ska uppvakta sin mamma, men jag anser att om det heter morsdag eller farsdag så kan man även som sambo eller pappa/mamma visa sin uppskattning för att man som partner också tycker att sin partner är en fantastisk mamma eller pappa! Vet att det råder olika meningar om detta men vad tusan, varför måste det vara så svart och vitt det funkar att köra i gråzonen också haha! Hur firade/firades ni på morsdag?

 

 
Hittade den här vinlistan i tidningen idag och blev superglad över att se Ruby Zin på 3 plats på listan! Och en rolig nyhet är att från och med juni så kommer vinet gå från 150 butiker till 250 butiker så det känns verkligen jätteroligt att vinet blivit emottaget så bra!

Kram L

 1. Vi åt pizza på stan, var ihop hela familjen. Köpte en tårta vi åt en fjärdedel av;). Fick beställa två bärsjalar till bebis som sambon betalade. Hade verkligen inte behövts. Finaste av allt var femåringen som dagen efter plockade blommor o kom o sa att man borde får blomster även efter mors dag. <3 de är bäst min pojkar

 2. Magia skriver:

  Men vilken trist blogg! Inges inlägg på en hel vecka…

 3. Bosse skriver:

  Hej Laila! Skönt att du inte haft några blåtiror sista två åren! De dök ju upp emellanåt förut. Tur att du inte ramlar så mycket nu. Nu har Du en bra man. Han skulle inte tillåta blåtiror.

  1. Annika skriver:

   Vad är det för kommentar? Fruktansvärt onödig!

  1. Anders skriver:

   Men Laila svimmade och ramlade så illa att hon fick blåtira och gjorde vid några tillfällen.
   Men har inte gjort senaste två åren så det är väl bara bra!

  1. Eva skriver:

   Eeh dök upp emellanåt?? Var väl vid ETT tillfälle som hon svimmade och ramlade och fick blåtira? Varför byta namn..och varför låtsas vara man?? Suck..

  1. Anneli skriver:

   Eva! – det var vid två tillfällen faktiskt. Men det har väl inte vi så mycket att göra med. Men eftersom jag följer hennes blogg och har gjort i alla år så vet jag att det var just två gånger och Laila delade med sig av dessa händelser och la även ut bilder.
   Nog om det! Finns annat kul att prata om istället. Kram

  1. sofia skriver:

   Menar du att Niklas slog laila? Har jag svårt att tro

 4. Kellie skriver:

  Jag firades med- ingenting. Framåt kvällen hade ingen sagt något. Barnen (11,12,14) och mannen pysslade med sitt. När jag då sade att jag var både ledsen och besviken att inte blivit ihågkommen svarade mannen med raseriutbrott, ”det räknas bara om det är dyra grejer”,”jag har inte haft tid”…Barnen skuldmedvetna och ledsna. Ingen rolig dag alls.

  1. Barnen tar efter föräldrarna så de hade nog glömt om ingen påminde.Jag blev också lite bortglömd och det sved i hjärtat men sen fick jag en plockad ängsbukett och det betydde mycket för mig.Behöver inte vara dyrt men det ör omtanken som räknas.Hoppas du uppskattas då och då även fast det inte är morsdag <3

  1. Signe skriver:

   Vet du en sån man är ingenting att ha! Fy attan

  1. P skriver:

   Låter jättetråkigt, men klandra inte barnen, dom har ju inte koll på sånt oftast, men din man däremot, vilken idiot! Kanske du ska hinta till barnen nästa år några dar innan…

  1. Helena skriver:

   Kul kille! Ni kanske behöver rädda upp det där, det lät inte så kärleksfullt, du är värd 1000 rosor!

  1. helen skriver:

   Många stora morsdagskramar till dig Kellie i efterskott <3

   Jag måste bara få säga att den mannen tror jag du klarar dig bäst utan. För barnens del är det ej så lätt att komma ihåg, jag tycker att du nästa gång på morsdag eller när du fyller år så tala om det för barnen dagen innan så kan dom rita en teckning, plocka lite blommor eller bara ge dig en stor kram å säga Grattis.

   Min son är nu 19 år och han blev påmind av min man, men om han ej ringt så hade jag själv ringt och påmint han. Jag har inte heller alltid kommit ihåg när jag var yngre. Och det är ju inte för att dom inte vill gratta en utan för att dom har så mycket annat i huvudet.

   Så många stora kramar till dig, och du du är värd det bästa. Det är bättre att vara själv än i ett dåligt förhållande. Både för dig och dina barn <3

 5. Sanne skriver:

  Håller med! Jag fick presentera av mina barn, såklart, + en spadag av min man.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..