Hej på er!

 

 
Det har varit en händelserik vecka med både jobb och fest! Just nu så har vi dragit igång Andra säsongen av Kan vi hjälpa till och har börjar castingen på nya familjer/personer som skulle vilja få hjälp. Så i helgen har jag och Björn hängt på Bauhaus för att hitta nya case. 
 

Det blev en sillunch mitt i köpcentret och många roade blickar!

 

 
Har också hunnit med att vara på fina Jeanettes inflyttningsfest som var grymt rolig, och som hade fått ett superfint hus. Jeanette har jag känt sedan Lets Dance och det är roligt att hon nu också bor på Lidingö 

 

 
Det blev några drinkar innan hemfärd!

 

 

Har också spelat bumperball med Liam och några kompisar 

 
Det var verkligen superkul  
 
 
 
Liam var taggad till tusen

 

 
 
 
Liam har också gjort ytterligare ett prank som ni kan se på hans youtubekanal Liam pitts

 

 
Och när kit fick se pranket så ville han självklart göra samma sak

 

 
Så gullig, nu ska jag njuta av att ha Kit den här veckan och hitta på massa roligt då han ska ha sommarlov och vara borta i två veckor för att sedan komma tillbaka och semestra med mig i två veckor.

Kram och hoppas ni mår bra och haft en grym helg! Kram L

 1. P skriver:

  Så otroligt irriterande att du inte klarar av att blogga oftare, har du det så fruktansvärt travelt i ditt liv eller?! Lägg ner skiten!

 2. Eva skriver:

  Härligt inlägg men trist att det kommer inlägg så sällan numera..tur att johanna toftby och pernilla uppdaterar ofta iaf 😉 förstår att du har fullt upp men hoppas snart det kommer mer inlägg, gillar starkt din blogg!

  1. Karin skriver:

   Pernillas blogg är ju den tristaste bloggen i mannaminne. Lika trist och tillintetsägande som hon verkar vara som person.
   Johanna Toftbys blogg däremot läser jag varje dag, där får jag massor av inspiration. Hon är duktig och har en ärlig blogg. Tycker det är viktigt att man lägger bloggande efter egen möjlighet och inte ser det som ett tvång. 90% av alla bloggare har ju spökskrivare eftersom dom inte orkar skriva själva men de vill ge en bild av att de bloggar på friskt. Det blir ju också fel.

  1. Eva skriver:

   Va!? Pernillas blogg trist?!? Pernilla W!? Den är ju underbar precis som hon själv, härlig varierad blogg, dock är sajten sämre nu, synd de förstörde sidan, bättre innan. Och Ja Johanna Toftbys blogg är väldigt bra, trevlig och inspirerande..en ärlig o äkta blogg håller med, och dessa både uppdaterar ofta och man märker att de bryr sig om sina läsare. Nej precis ska ju inte vara ett tvång.

  1. Marie skriver:

   Pernilla´s blogg är ju en av dom bästa. Fylld med glädje, värme och kärlek och hon uppdaterar OFTA! Och sen tar hon sig tid och svarar mycket på alla kommentarerna vilket Laila typ aldrig gör!
   Du Laila har MYCKET att lära dig av Pernilla och hur man tar hand om sin blogg och sina bloggföljare!!!

 3. Kolla in min blogg och dagens inlägg! Idag berättar jag bl.a. vart du billigt kan köpa baddräkten Michelle hade på sig när hon kom in i Ex on the beach, tipsar om snygga marmorprylar, och hur du gör för att få tag i en billig Daniel Wellington-klocka!

  http://finest.se/fashionandbeauty/

 4. Måste bara berätta att jag lyssnade på radion när du berättade om 60-åriga tanter i biltrafiken :D. ÄÄÄÄlskar ditt sätt att hantera situationen. Själv har jag ett stort nöje i att ligga strax under 30 förbi t.ex skolor och stoppa upp stressade förare som gärna vill trampa på gasen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..