Vinn dammsugaren Bosch Athlet

img_4531.jpg

Eftersom jag gillade dammsugaren så mycket så vill jag förstås ge en person till chansen att prova! Så vi kör en tävling!
Bosch Athlet är en otroligt stark dammsugare, den funkar på alla underlag, lätt att hantera och går att vika bakåt för att komma in under t ex möbler. Den har varken sladd eller dammsugspåsar du skall trassla med och du ställer enkelt den ifrån dig, behöver inte hänga på väggen!

Såhär tävlar du:

Skriv en kommentar på detta inlägg och berätta varför just du skulle behöva denna dammsugare.

En jury bestående av personer från MFG och Bosch väljer ut en vinnare som kontaktas via mail och som får en dammsugare skickad till sig.
Tävlingen pågår t o m tisdag 28 juni.
Dammsugaren är värd ca 3 700 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!
Kram L

IMG_4528

 1. Linnea skriver:

  Skulle verkligen behöva och bli vrålagla’ för en såhär fin rackare.. 3- åringen våran hon klagar nämligen dagligen på att det är sandlådesand, makaroner och annat Pyttesmått som ”måste” bort. Pedantådran från farmor verkar tyvärr gått i arv och blä hos oss är det alltså lillungen som jämt jämt klagar på städningen alltså tvärtom motför i de flesta andra familjer. Skulle bli Sveriges gladaste mamma om jag snabbt, smidigt och enkelt kunde snabbsuga en stund per dag med nåt så snyggt å läckert som gärna skulle få stå framme för jämnan hos oss. Ja tänk om man smidigt kunde hinna fixa rent innan hennes jobbiga ”städa-NUU-mamma” tjatande hann dra igång! 3-vlig sommar till juryn

 2. Ellen skriver:

  Jag är 21 år och har nyligen skaffat ett stort hus med min sambo. Huset totalrenoveras!
  Vi har som du, lagt in ett väldigt mörkt trägolv, och smutsen syns direkt! Huset är fyra våningar, så det vore perfekt att ha denna smidiga dammsugare, istället för en vanlig tung att släpa upp och ner. Det går även åt mycket (!!) pengar när man renoverar, så det vore underbart att vinna denna! 😀
  Kram Ellen

 3. Åh vilken present detta hade varit för mig och min sambo att få ta del av och förenkla vardagen med. Vi bor i en stor rymlig lägenhet tillsammans med vår katt som är överallt och ingenstans, likaså alla hennes katthår. Denna dammsugare hade verkligen förenklat för oss två att snabbt ta itu med en snabb-dammsugning i vardera rum och under ställen som är svåråtkomliga. Det hade även hjälpt mig psykiskt då jag är lite utav en pedant och för mig hade det sparat så mycket tid.
  Håller mina tummar och tår för att lyckan är på vår sida.

 4. Vi är mitt i en kök och hall-renovering och har lagt in vita trägolv.
  Allt syns på det och min fula gamla dammsugare står framme hela tiden eftersom jag dammsuger hela tiden 🙂
  Men en sådan fin vit smidig manick skulle ju ej göra något att skyla med!
  Då skulle det nya köket bli komplett!

 5. Sara skriver:

  Tänk så skönt det vore om man kunde få slippa mata dammsugaren med smuts..
  Jag är en 20 årig tjej som nyligen har köpt hus och flyttat hemmifrån. Alla dom där små utgifterna som tillkommen när man flyttar hemifrån (bestick, kastruller, gardiner mm) har blivit ganska stora och för att min ekonomi ska fungera fick jag äran att plocka med mig min familjs gamla dammsugare som är 16 år gammal för att jag skulle ha någonting att dammsuga med. Den har ju som sagt några år på nacken och tyvärr suger den inte speciellt bra längre. Därför skulle jag bli oerhört glad om jag vann den här dammsugaren. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..