Glad midsommar!


I onsdags så var det middag på restaurang Coba som är det bästa och mest annurlumda tacostället i stan!  Det serverades allt från tonfisktacos,räktacos,kycklingtacos, bifftacos och massa annat gott!


Drinkarna var också grymt goda


Jag, Alexandra och Lotta bestämde oss för att ha vår afterwork här en gång i månaden då drinkarna var så bra.


Mycket fotbollssnack blev det också, kommer Sverige att vinna eller inte. Tyvärr så blev det ingen seger för Sverige den kvällen!


Men kvällen var lyckad kan jag säga! Nu är jag på språng för att fixa mig inför midsommar! Tyvärr blir det ingen bild än då jag precis kommit ut ur duschen, men lovar att ta bilder idag och lägga in!


Ni har väl inte missat HälsoPatrick?Patrick kan ta mig tusan allt om hälsa och har hjälpt mig mycket och är det något jag har lärt mig så är det lika viktigt att må psykiskt bra som fysiskt bra annars så blir det obalans! Så in och ställ frågor, han är här för er och dessutom en rackare på att sätta ihop vitaminer som passar just dig. Själv bad jag Patrick sätta ihop en kombination med vitaminer som hjälper mig då jag är trött och har tidiga mornar, stressar mycket, dricker för lite osv och det lilla packet som jag fick har verkligen hjälpt, sedan vet jag att Patrick fortfarande tycker att jag sover för lite och stressar för mycket och ja Patrick lovar att försöka bli bättre på den biten!

Kram på er och glad midsommar!

  1. Elsa skriver:

    Glad midsommar! Ha en skön semester också. Kommer dock sakna dig i Rix Morronzoo nu när ni har semester, måste säga att du är VÄRLDENS BÄSTA radiopratare! Du har verkligen VÄRLDENS BÄSTA blogg också!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..