Hoppas ni haft en bra Midsommar!


Hej på er hoppas ni haft en bra midsommar, ni får gärna berätta vad ni haft för er i kommentarsfältet, det är alltid lika kul att se vad ni hittar på! Först så började jag och Korosh vårt midsommarfirande  tillsammans med min vän Lili och några andra vänner


Självklart så saknades både Kit och Liam man känner av det mer när alla andra har sina barn med sig och firar midsommar, men nästa år så är det min tur att ha killarna så jag får tänka på det istället!


Lili , Anita, Penny och Lea var riktiga vikingar och badade, själv stod jag och huttrade på bryggan och tyckte att det var alldeles för kallt för att bada!


Senare på kvällen åkte jag och Korosh till Sebastian och Fredrik som också hade ett midsommarfirande som jag hade lovat att gå på.


Fredrik är otroligt duktig på att laga mat och hade lagat mat i flera dagar, iallafall kändes det såLite champagne blev det allt till tårtan 
Vi har iallafall haft en grym midsommar tillsammans med vänner och imorgon bär det av till Italien vilket ska bli så skönt kram på er L

 1. Ann skriver:

  Vad hände med snickarbjörns blogg??

 2. Hej! Åh,vilken härlig midsommar trots att du inte firade med barnen, jag vet hur det känns. Jag o särbon firade i Stockholm. ..sillunch o sen hemgjorda grillade hamburgare med goda sallader o lite skumpa..mm. På midsommardagen åkte vi båt till Sandhamn,med ett kräftrött ansikte som resultat trots solkräm. God strömming med potmos o lingon på värdshuset var mums. Ett dopp i det blå avslutade dagen innan vi åkte tillbaks mot city. En helt underbar midsommar innan vi åkte hemåt mot Gävle igen. Ha en skön sommar! Kram

 3. Jennie skriver:

  Hej! Laila!
  Blev väldigt glad när jag fick se att du firat med en gammal klasskompis till mig! 🙂
  Fredrik och jag gick i högstadiet tillsammans och vi umgicks en del. Världens snällaste och gulligaste kille!
  Träffar du han fler gånger så hälsa han från Jennie Kling som jag hette på den ”gamla goda tiden” ogift och ungmö 😉

  För övrigt firade jag midsommar med min familj här i Värmland med dans kring midsommarstång, sång och musik och god mat och dryck, glada barn med spring i benen och glädje, precis som det ska vara.

  Önskar dig och din familj en fortsatt trevlig sommar!
  // Jennie

 4. Hej Laila!

  Jag firade Midsommar med familj och vänner. Först åkte jag och en vän och våra barn ut till Evedal – en badplats/festplats i Växjö. Folkdanslag, trubadur, dans runt stången, picknick och lek på lekplatsen 🙂

  Sen åkte vi hem och tog det lugnt en stund innan kvällens firande med mina föräldrar och deras grannar (vi är tre familjer som firar midsommarkvällen ihop och så ”byter vi hus” varje år) Matjestårta, matjessill, ägg o nypotatis, jordgubbar och glass och lite ost och kex. I år hade jag och sonen med oss ”Face Mats” som vi handlat på Teknikmagasinet och det höjde stämningen rejält framåt kvällen! Åh vad vi skrattade!

  En lugn och mysig dag! Vi hade fint väder – tropisk värme.. så vi frös INTE!

  Kramar från Växjö

 5. Barbro skriver:

  Hej Laila!

  Här har midsommaren varit bra med familjen samlade, god mat och mycket bus med barnbarnen som nästan föråt sig på jordgubbar och glass. Ha en skön semester. Och Tack för din jättebra blogg. Ha det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..