Poledanceträning!


Igår så hälsade jag och Kit på Angelika och Kits kompis Alexandre. Angelika har tränar poledancing i ett år och blivit riktigt duktig och verkligen fått muskler och tappat några kilo! Så när vi ändå var där och Angelika har en stång så passade jag på att pröva på. Jag kan säga att det var grymt jobbigt och det gör förbannat ont om man inte är van. Jag tyckte iallafall att det var riktigt kul och tillslut så fick jag till den här posen som jag glömt vad den heter. 


Kit ville leka brandman och klättrade upp så högt han kunde för att sedan glida ner som en äkta brandman!


Efter en lång lekdag med Kit och vänner och lite killande på ryggen så somnade Kit som en stock, och efter att barnvakten kommit så smet jag iväg och tog en middag på kvällen med min vän Alexandra på miss voon


Och idag har det varit full fart igen med promenader, klättring och införskaffning av möss till Liams ormar! Det ska bli så skönt när han kommer hem dels för att han är otroligt saknad av både mig och sin lillebror men också för att jag slipper mata hans ormar.

Kram på er L

 1. Freddan skriver:

  Ja herregud har inte Laila bloggat på ett x-antal veckor??!! I min lilla värld låter det sunt, att människan, mamman, radioprataren, entreprenör(?) och kvinnan Lalia inte bloggat utan prioriterat barnen, sambon, vänner och sitt egna liv i några veckor.
  Vart står det att alla offentliga människor (män och kvinnor) ska hålla oss uppdaterade om ALLT och helst varje dag.
  Jag vet inte hur det är för er andra, men mitt liv går lite upp och ner…ibland skulle jag kunna skriva/lägga ut bilder flera gånger/dag och ibland är det raka motsatsen. Folk undrar vad händer…mitt svar är LIVET hände. Jag, människan hann inte, ville inte, kunde eller orkade inte.

  För att återgå till Laila..ja om hon tjänar pengar på denna blogg, så påverkar det ju inte våra liv..oavsett om hon skriver sönder sin dator eller skriver 1 ggn i veckan. Men jag tror (kan ha fel) att hon å vilken annan människa som helst skriver mer, om vi som är mottagare säger kul att du skrev, synd att du inte hann skriva oftare.
  Tack för en trevlig blogg Laila!

  1. P skriver:

   Laila tycker det är märkligt att hon ens ska behöva förklara sig på bloggen. Då har man som offentlig person och entreprenör inte fattat mycket på tal om ointelligenta saker att säga. Utan publik är hon ingenting, utan att vi dricker hennes vin och köper hennes smycken är hon ingenting, mm. Nu förstår jag att Laila inte kommit dit hon är pga ödmjukhet, men många personer i hennes situation har hyfs att vara både ödmjuka och framgångsrika samtidigt som de tar hand om sin publik. Och kanske ta sig tid att svara på en och annan fråga på bloggen någon gång för att bemöta sina läsare med respekt.

 2. P skriver:

  Det är så sorgligt att se en medelålders kvinna förvandlas in till en stressad wannabe. På mitt jobb har vi flera tjejer i 25-årsåldern som gör sig fina med ögonfransförlängning och inlägg i brösten. Och de blir jättefina. Men det tåget går liksom efter några år och om man kommer försent blir man inte fin. Man blir bara sorglig.

  1. Annika skriver:

   Det är väl klart man vill känna sig fin även om man är lite ”äldre”,fransförlängning,hårförlängnig eller naglar,varför skulle det vara fult bara för att man passerat 40? Så himla trist att höra. Jag älskar att känna mig snygg och då blir det hår,naglar och fransar. Tråkigt att det ska finnas nån sorts ”gräns” för vad man inte ska göra eller inte ha på sig m.m.

  1. My skriver:

   Korkad kommentar. Är man 25 behöver man väl inga inlägg eller extrafransar?
   Vill man piffa till sig när man är äldre är det väl upp till var och en?
   Förstår inte vad din kommentar har att göra med Lailas blogg att göra?

  1. gurra skriver:

   My, din kommentar är ju ännu mer korkad. Har alla som är 25 stora bröst och långa ögonfransar då, eller vad menar du? Inga komplex och vill inte ändra på nånting alls…eller hur! Och Laila fixar ju både naglar, fransar och hår mm hela tiden, plus sina bröst, så då kanske du hajar kommentaren…

  1. gurra skriver:

   Och Annika, kul att du känner dig snygg, men faktum är att det ju bara är FEJK! Plast och syntet! Gör det bästa med vad du har istället, tror killar gillar det bättre dessutom. För vad hade DU tyckt om en kille hade gjort liknande saker, hmmm…

  1. GURRA: Fast jag tror och hoppas att varken My eller ngn annan gör sig fina för att ”killar ska gilla det”….

  1. gurra skriver:

   Det kan du ge dig fan på, och andra tjejers avundsjuka, men som sagt totalfejk! Sjukt!

 3. marita skriver:

  hon har ju köpt en friggebod

 4. Det finns olika anledningar till att man bloggar. Min egen är att bilder och texter sparas och blir som en dagbok, till nöje för vänner och bekanta. Jag bloggar när jag vill och om vad jag vill. I bland läser jag andras bloggar, tittar på bilder och får inspiration. Och det bästa av allt; detta är alldeles gratis! Bloggare delar med sig av sminktips, klädtips, shoppingtips osv…. och framförallt delar dom med sig av sin tid.
  Ni, bittra troll som skriver otäcka kommenterar och hånar; sluta följa Laila, läs nån annans blogg, läs en bok, hångla med partnern, ät godis, träna! Hitta nån mening med ert liv.

  Kära Laila, jag gillar dig och beundrar ditt GO och din arbetskapacitet. Har dock varit lite orolig att ditt tempo är för högt, känns bra att du har prioriterat ditt privata liv och haft en skön sommar. Lycka till och kram

  1. Hanna skriver:

   Är förbannat trött på kommentarer som dina, man KAN ha ett liv OCH kommentera på en blogg, och man FÅR göra det innan man troligtvis går över till en annan blogg. Tyck vad du vill men kom fan inte och säg vad vi andra ska tycka! Och om du tror Laila gör det gratis så är du ju totalblåst.

  1. Marie skriver:

   Fast det är väl en j*vla skillnad på att blogga som okänd då har man ju inga förpliktelser gentemot mot nån men är man känd som Laila och har tecknat avtal och får BETALT för att blogga så är väl det riktig dålig arbetsmoral att skita i bloggen och ändå få betalt!
   Näe Laila nån röst av mig till kristallen får du inte för du förtjänar inte den!
   Gör dig själv en stor tjänst och lägg ner denna bloggen för du engagerar dig ändå inte och man ser aldrig att du svarar på kommentarerna vilket är så dåligt!

   Näe tacka vet jag Pernilla W en sån underbar och lojal bloggerska som ständigt bloggar och svarar på kommentarer hela tiden trots att hon jobbar så MYCKET och har så MÅNGA järn i elden och är HELT ensamstående!

   Ska bli intressant och se vad du skyller på denna gången!

  1. Elsa skriver:

   Laila håller ju på och packar inför flytten, hon ska ju flytta på tisdag så kanske därför hon inte haft tiden att blogga?

  1. MARIE: HAHA, Tecknat avtal? Med sig själv då eller? Som Du ser så bloggar ju Laila på en egen sida…

 5. Elsa skriver:

  Roligt att du var tillbaka i radion imorse. Lycka till med flyttandet som du berättade om i radion imorse. Kram

  1. espana skriver:

   Vadå, vart ska Laila flytta? Ska de flytta ifrån det fina huset de precis fått iordning??? Berätta om du vet..

  1. Elsa skriver:

   Hon berättade i radion i måndags att hon ska flytta från radhuset till ett hus.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..