Nu får ni ta och ge er!


För det första vill jag klargöra att jag inte anser mig vara en bloggare, utan jag har min blogg för att dela med mig av det jag vill dela med mig av i mitt liv till dom som är intresserade. Men även för mig själv då det blir som en form av dagbok. I flera år har jag ägt min bloggplattform själv vilket innebär att jag inte gjort så mycket stora samarbeten med sponsorer här på bloggen som genererat pengar som blir en normal lön, eftersom jag är selektiv med vem jag vill sammarbeta med och stå för att jag genuint gillar deras produkter, så för det mesta har jag bloggat utan ersättning. Därför känner jag ingen skyldighet att jag måste skriva och jag ser inte min blogg som ett jobb så länge den ligger under min egen bloggplattform och då jag inte har en månadslön! Det tråkiga är att jag ens ska behöva förklara mig för er, och för att vara helt ärlig så känner jag att tonen på instagram är betydligt trevligare än här på bloggen i från vissa av er, skulle till och med säga att vissa kommentarer är omogna och ointelligenta, vilket gör att man blir lite full i skratt och inte kan ta det på allvar! Och när någon kräver att man ska blogga så blir man inte direkt  sugen på att skriva, utan väljer att skriva och dela med sig av sin vardag på tex instagram där tonen är bättre. Nu vet jag att ni som klagar är en minoritet och alla mina härliga vettiga bloggläsare som följt mig i flera år förstår, (ber om ursäkt att detta drabbar er)och vet att jag förmodligen har mycket att göra och saker på gång som jag inte kunnat berätta och dela med mig av förrän nu! Så till alla er som är missnöjda tackar jag för att ni har hängt med mig här på bloggen, men det kanske är dax att gå vidare till en annan blogg som passar er bättre!

Nu kära bloggläsare kan jag berätta att jag har haft fullt upp med att sälja hus, leta hus och köpa hus! Allt har gått väldigt fort och jag har inte känt mig redo att berätta detta förrän nu! Flyttlasset går på måndag och jag har packat dag och natt för att hinna. Det är inte klokt att man kan samla på sig så mycket skit på ett år. Jag har ju inte bott i mitt nuvarande hus mer än något år! Då kan man ju undra varför jag ska flytta och anledningen är att det nya huset är större och vi kommer att få mer plats vilket känns fantastiskt! 

Jag är så taggad på att få sätta igång och renovera det nya huset, det är en ny utbyggnad som ska byggas, kök och badrum ska göras om samt en massa andra saker så detta kommer att bli ett stort men roligt projekt! Jag kan också passa på att berätta att jag inte kommer att fortsätta blogga under min egen bloggplattform vilket också tagit en del av min tid. Men Från den 22 augusti blir det en stor förändring då kommer jag att börja blogga på sköna hem, jag kommer givetvis fortsätta att blogga om min vardag men även inredning vilket jag tycker ska bli väldigt roligt, och självklart kommer ni att kunna följa min renovering av det nya huset samt bygget av det lilla huset som jag köpte för ett tag sedan där planering av bygget är i full gång! Kram på er Laila.

 1. Anki skriver:

  Så spännande för er alla med ny större bostad även om det måste vara jobbigt med allt vad flytt heter. Lycka till med allt som ni planerar <3
  Det ska bli kul med nya program med dig i höst som man bara måste se…

  Vi som får uppdateringar är du har bloggat något nytt blir vi automatiskt flyttade till din nya bloggsida eller det är något som man måste själv ha koll på?
  Kramar till dig från Skåneland

 2. Cissi skriver:

  Lycka till med huset Laila! Jag är tokig i inredning så jag ser väldigt mycket fram emot att läsa din nya blogg. Stå på dig, du är grym❤️

 3. Eva skriver:

  Ohhhh så spännande och extra kul när man bygger upp tillsammans med någon. ..Ska fortsätta följa din resa, lycka till. Kram

  (Är det ett större fristående hus denna gången? )

 4. Alla här inne som sitter och skriver elaka saker, är vuxna människor som egentligen ska vara förebilder åt de som är yngre. Pinsamt att läsa kommentarerna.. 🙂

  Men du är så jäkla grym Laila. Heja dig!!
  Och självklart följer jag med till din nya blogg, hihi.
  Puss

 5. Husse skriver:

  OMG han kan ju vara din son 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..