Godmorgon!


Korosh har vakuum förpackat alla kläder så att det inte ska ta så mycket plats och själv har jag packat ner prylar som jag inser att jag har lite för mycket av!


Allt här hemma är lite upp och ner just nu, men flyttlasset går på måndag och tisdag så vi får stå ut med lite stök tills dess.


Just nu sitter jag och sänder Rix morronzoo tillsammans med Adam och Fredrik! Kan säga att det kändes som en käftsmäll att gå upp kl 0500 efter att ha haft långa sovmornar och sena kvällar! Men det är bara att bitti det sura äpplet och vänja sig! Kram L

 1. MariaZ skriver:

  Hej,

  och lycka till med flytten, nytt hus, familj, jobb och Sköna Hem!

  Du inspirerar alltid mig, helt oavsett hur ofta du t ex skriver här, haha.
  Och du gör ju så mycket annat. Du verkar alltid vara dig själv och det är bland annat det som inspirerar mig.

  Jag gjorde tvärtom om – sålde huset när sista barnet flyttade. Nu bor jag bekvämt i lägenhet, rensade verkligen massor och går vidare med lättare liv och ryggsäck. Var sak har sin tid.

  Det blir säkert jättefint hos er. Sköt om dig och er.

 2. För skojs skull ska jag berätta att jag blev bloggläsare när jag var sjuk, läste alltså alla cancerbloggar jag kunde hitta. Dock blev det så oerhört dystert i längden så jag började leta efter andra, lite gladare, roligare bloggar, typ som denna. Efter ett tag kändes inte det heller så vettigt, så nu blev det i stället de seriösa bloggarna som gällde. Numera blir det en salig blandning… Jag blir dock glad när en bloggare inser att vi som läser är vanliga medelmåttor, ibland kanske känner vi oss lite misslyckade i vårt eget liv, vilket sedan speglar sig i kommentarerna. Men ändå…om man frivilligt ger sig ut i offentligheten med sitt privatliv, borde man då inte inse konsekvenserna? Så snälla, låt bli att nervärdera oss!

 3. Har precis flyttat till ny lägenhet. Den 26:e i ordningen. Är 33 år gammal – och jag säger det med handen på hjärtat – Aldrig i hela helvete att jag skall flytta igen. Aldrig!! 😀
  Att flytta från andra våningen, smal trapp, till en lägenhet på andra våningen med modell ännu smalare trapp… Så smal att alla möbler har varit tvungna att hissas upp för balkongen med diverse rep och svordomar. Och skall jag Mot all förmodan flytta skall jag vara miljonär och bara köpa nya möbler! 😀
  Smart med vakuumförpackningen dock, varför tänkte jag inte på det?
  Massa lycka till och det skall bli skitkul att följa dig vidare med inredning och allt vad det innebär 🙂
  Ha en riktigt fin helg nu!

 4. Elsa skriver:

  Stort grattis till det nya huset och lycka till med flytten! 🙂

 5. Camilla skriver:

  Lycka till m flytten! Hoppas folk snart inser det sjuka i att de blir upprörda över om någon inte bloggat. Sj hade ja skämts ihjäl om nyfikenheten av någon annans liv styrde mitt eget. Kul att läsa din blogg givetvis, men gud, välden går inte under för att du behöver några veckors paus ibland. Alla (trodde jag iaf) har ju viktigare saker för sig ibland. Heja heja!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..