Packad och glad!


Igårkväll kom min kompis Alexandra och hennes kille Lars förbi för att hjälpa till med det sista inför flytten. Alexandra frågade om jag behövde några extra flyttkartonger och jag sa att vi i stort sett var klara så Max fem trodde jag…..


Men Alexandra tog med tio kartonger istället vilket jag var bombsäker på att vi inte skulle brhöva! Men så fel jag hade, vi använde var enda en och vi behöver fortfarande fem till!


Korosh är numera proffs på att vakuumförpacka, så alla kuddar,täcken,kläder osv ligger i vakuumförpackade påsar och tar mycket mindre plats än vad dom skulle göra annars vilket sparar både tid och plats.


Jag är så tacksam för att Alexandra och Lars kom förbi igår vi skulle aldrig ha hunnit annars. 


Det roliga är att jag har lyckats välja flyttdag den veckan då jag har som allrahelst att göra! Jag har Radio på mornarna och sedan inspelning av säsong 2 av Kan vi hjälpa till, Pressdag idag inför höstens nya program Rum för dig som börjar den 22 augusti kl 21. Sen har jag ju självklart Rix FM festival denna veckan då jag ska till Göteborg samt Jönköping! Så tyvärr blir det nog Korosh som får göra det mesta! Tack snälla för alla fina kommentarer uppskattar verkligen allt ni skrivit ska ni veta ,Kram och Godmorgon L

 1. Annika skriver:

  Hej fina du!

  Var tar du all din energi från? Man blir ju helt andfådd av att läsa om alla järn du har i elden 🙂

  Lycka till med flytten! Ska du bli sambo med Karossen?

  Kram på dej och trevlig helg!

 2. Åhh, flytta är ju både kul o jobbigt. Tur att du har bra hjälp! Ska med glädje följa dig både i flytt o TV. Tråkigt att inte se dig i idol….men du finns ju som sagt på andra ställen :-). Beundrar dig för ditt rättframma sätt o det du delar med dig av ditt liv till oss. Förstår inte hur du orkar. Du måste verkligen tycka om det du gör. Jag tycker mkt om mitt arbete men är helt slut efter en dag på jobbet. Försöker ändå träna lite för att orka mer. Laila..tack för att DU finns!! ♥

 3. Lotte skriver:

  Lycka till och det kommer gå galant ska du se. Du är ju van att ha många bollar i luften 🙂
  Själv börjar jag mitt nya jobb idag och det har varit lite smårörigt men kul!!
  http://www.lotte4.blogspot.se

 4. espana skriver:

  Hej Laila! Önskar er lycka till med nya huset och att du pallar med allt du har att göra denna vecka superwoman!
  Själv blir jag helt matt bara av tanken, skulle aldrig orka med din arbetstakt, ska dock bli spännande att få se bilder när ni börjat komma i ordning, du är så duktig på inredning!
  En fråga till sist: är inte du liite orolig över allt som börjat hända på Lidingö sista tiden?
  Det verkar som att ”det nya Sverige” kommit även till Lidingö?
  Sköt om er nu familjen och glöm inte att vila ibland..

 5. Kajsa skriver:

  Det kallas taktik…att planera flytten när Du inte kan hjälpa till 😉 Hehe

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..