Pressträff!


Då har man klarat av tv 3 pressträff! Mitt program Rum för dig drar ju igång den 22 augusti kl 21 på tv 3 och det har verkligen varit roligt att få träffa alla kollegor om man nu får säga så. Patrik Sjöberg, Maria Montazami, Daniel Paris kommer jag bl.a. Att hälsa på och dom kommer i sin tur att få överraska någon som betyder väldigt mycket för dom med ny inredning till kök eller vardagsrum eller badrum! Det som har varit väldigt roligt är att man får lära känna dessa härliga människor på ett helt annat sätt och lära känna nya sidor, samt att få höra hur deras nära och kära ser på deras offentlighet och vad som har varit jobbigt eller extra kul. Inredningen kommer också vara i fokus och där kommer det att bli en stor förändring i det rum som ska göras om! Så vill man ha lite tårar, skratt och inspiration till inredning så ska ni titta på Rum För Dig På måndag! Nu ska jag hem och hjälpa till med flytten kram L

 1. gurra, jag tror du skriver för att provocera. Hmm, tycker du att du lyckas?

  1. gurra skriver:

   Jag skriver först och främst vad jag tycker, om det provocerar nån, fine! Nån mes har jag inget intresse av att va… Men vad som provocerar mest just nu är Lailas dåliga ursäkt att hon inte är nån bloggare, fyfan säger jag!

 2. Lycka till med flytten och hoppas vi får se lite av din nya bostad snart! 🙂 🙂
  //Berith

 3. soffan skriver:

  Hej någon som vet vart hon ska flytta ?

  1. P skriver:

   Varför envisas alla med att ställa frågor till Laila i tron om att hon är tillräckligt intresserad att svara sina fans. Det verkar finnas mer än en eller två personer som aldrig ger upp hoppet om att bli bemött med respekt.

  1. Maria skriver:

   Fortfarande Lidingö svarade Laila någon annan som frågade. <3

  1. Annelie skriver:

   Jag har ställt många frågor till L,men har aldrig fått svar. Och sen inte kalla sig bloggerska, Var väl det du skrev i början på den här bloggen att Nu skulle de bloggen uppdateras oftare ,för du hade varit så dålig på att blogga när ni (Du&Nicklas) bröt upp,har jag för mig. Läst dig i många år men nu räcker det att gå in 1ggr/månad. Kanske lika bra du är din egen chef för då kan man säga o göra som man vill mot sina läsare.

  1. soffan skriver:

   Jo Lidingö men var på Lidingö ?

 4. soffan skriver:

  Någon som vet vart det flyttar?

 5. Elsa skriver:

  Hej! Jag vill börja med att säga att jag fullständigt håller med nedanstående kommentar att det är dom som skriver elaka saker om dig som är dumma, inte du. Du är en fantastisk förebild för mig och många andra, beundrar verkligen dig för att du är du den är! Har självklart röstat på dig i Kristallen, håller tummarna för att du lyckas ta hem en kristall för det är du värd! ❤️ Kram

  1. gurra skriver:

   Fast du måste nog va dummast, tanten är inte ens nominerad…

  1. Elsa skriver:

   Jo, Laila är visst nominerad! Går att rösta på henne som bästa programledare hos TV3

  1. gurra skriver:

   Näe, för det är Malin Gramer, men rösta på du…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..