Flytt,Flytt och Jobb!


Då har vi flyttat in i nya huset! Stackars Korosh har fått göra det mesta då jag har varit tvungen att jobba! Som jag sagt tidigare så har denna veckan varit en vecka från helvetet där allt händer på en och samma gång, samtidigt som det också har hänt saker jag inte räknat med som att sitta hos veterinären då Brorsan varit väldigt dålig!


Vi vet inte riktigt vad som gjort Brorsan dålig för plötsligt så började han bajsa blod och kräkas blod. Vi har iallafall uteslutit ostbågarna som han fick i sig av misstag, detta verkar vara något helt annat enligt veterinären. Efter att ha fått stannat kvar några dagar för provtagningar och antibiotika behandling så har Brorsan kunnat börja behålla lite mat för första gången på flera dagar. Så idag fick han komma hem på permission för en dag och imorgon ska han tillbaka för att se om han kan bli utskriven! Dom ville inte släppa honom för tidigt då dom gjorde det förra veckan och då blev han dålig igen efter någon dag, så denna gången vill vi alla vara på säkra sidan innan han blir helt utskriven. 


Förutom att ha gjort morgonradio så har vi också gjort Rix FM festival och varit på turné i både Jönköping och Norrköping och i morgon åker jag till Göteborg, så om ni befinner er i närheten så tycker jag att ni ska komma förbi! 


Jag och Liam har också delat ut pris på Rockbjörnen vilket var kul, och jag fick en blodig överraskning av Liam som ni kan se på hans youtubekanal Liam pitts!

Kram på er L 1. Annika skriver:

  Han har väl inte fått I sej råttgift??

 2. Anki skriver:

  Stackars lille Brorsan! Hoppas att han nu får det som behövs för att blir riktigt bra <3
  Lycka till att få allt på plats i ert nya hem!
  Kramar från Skåneland

 3. Tror inte på en bebis ….
  Åldern… och ett till barn med en ny pappa ? Näää

 4. You are The best Laila!
  Lycka till med nya huset och krya på dej Brorsan och hoppas verkligen att han blir bra
  Katarina

 5. soffan skriver:

  Var på Lidingö ligger huset

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..