Rum för dig!


Imorgon är det dax för Rum för dig som börjar kl 21 på tv 3! Först ut är Patrik Sjöberg som överraskar sin dotter Isabel med ett nytt sovrum! Jag har verkligen fått lära känna Patrik på ett helt nytt sätt och fått reda på att han bl.a. Har varit pappaledig i 8 år och Att hans dotter Isabel inte delar Patriks inredningsstil, och att hålla Patrik borta från att lägga sig i hur det nya sovrummet skulle se ut var allt annat än lätt!​


Så vill ni lära känna Patrik lite mer och se nya sidor och även få tips på hur man pimpar ett sovrum så ska ni titta i morgon!


Igår så var det den årliga kräftskivan på Teatergrillen som Anders Timell brukar fixa och det var såååå gott!


Det bjöds både på kräftor och kantarelltoast som var ljuvligt god!


Det var väldigt roligt och man kan verkligen säga att vi slog klackarna i taket!


Imorgon börjar jag blogga på sköna hem så ni som vill fortsätta följa min vardag samt följa renoveringen av mitt nya hus och få lite inspiration till inredning får kika in där! Vi ses i morgon på sköna hem kram L

 1. Amra skriver:

  Hej Laila! jag har försökt få tag på dina kontaktuppgifter för att fråga ifall du skulle kunna tänka dig spela in en födelsedagshälsning till min sambo som tycker att du är vrålsnygg! Ska nämligen anordna en överraskningsfest till honom och vet att han hade blivit dunderglad ifall han fått en födelsedagshälsning från dig också! Snälla

  Mvh
  Amra

 2. Gittan skriver:

  Hej. En snabb fråga. I programmet Rum för dig med Richard hade du en cool outfit. Den med leopardmönster. Du hade den i slutet av programmet med cowboyhatten. Var hittar jag den? Mvh Gittan

 3. Hej Laila! Grattis till nya bloggen, jag skulle vilja komma i kontakt med dig. Vilken mailadress kan jag nå dig på?
  Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Angelica

 4. Anki skriver:

  Men, åh lille stackars lille hund <3 Hoppas innerligt att det vänder under dagen.
  Bra att du kommer att länka till din nya sida så man inte missar den

  Kramar från hundägare (uppfödare) Skåneland

 5. Svea skriver:

  Du brukar göra betalda inlägg. Hur mycket fick du för att visa dig med anti-Trump-pinnen?? Lika mycket som för bilden av Aylan? Eller mer?

  1. Laila skriver:

   Haha märks att du inte är en av mina följare! Och denna kommentar var verkligen rolig! Det visar bara hur ointelligent du är!! Den så kallade anti-Trump -pinnen är merchendise från en grupp som heter Ledinsky som precis släppt en singel som heter Donald Thrump makes me wanna smoke crack och jag träffade deras skivbolag idag på Rix FM festival och tyckte att det var en rolig pinn! Mer än så var det inte men kul att du försöker koka soppa på en spik! Och resten av din kommentar fattar jag ingenting av, makes no sense

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..