Välkomna hit!


Välkomna hit till min nya sida på sköna hem! Här kommer ni att få följa min vardag samt få inrednings tips, inspiration och även följa renoveringen av mitt nya hus. Som kommer att bli ett stort men kul projekt! 


Så här ser huset ut idag men det ska byggas ut och och i stort sett ska allt ut så det blir nya golv, nytt kök, nytt badrum och lite annat smått och gott! Just nu är det flyttlådor överallt men så fort jag har plockat upp allt så kommer jag att ta före bilder som ni kommer att få se, för det kommer att bli en enorm stor skillnad!


Ikväll är det också premiär för Rum för dig och gillar ni inredning så ska ni absolut inte missa detta programmet. Ikväll flyttar jag in hos Patrik Sjöberg och lär känna honom och hans dotter Isabel lite bättre, och det kommer att bli mycket skratt och personliga samtal varvat med härlig inredning! Så vi ses i rutan kl 21 på tv 3 kommentera gärna vad ni tyckte om programmet! Kram L


 1. Malin skriver:

  Rum för dig var ett jättebra program, det ska bli kul att se resten av serien och få många nya ideer.
  Vart får man tag i skrivbordet som Isabel fick till sitt nya rum?

 2. Malin skriver:

  Hem för dig var ett jättebra program, det ska bli kul att se resten av serien och få många nya ideer.
  Vart får man tag i skrivbordet som Isabel fick till sitt nya rum?

 3. Tack & varmt välkommen hit du också //Åsa

 4. Anki skriver:

  Sitter och tittar på ”Rum för dig” just nu på play. Ett jättebra program (precis som för förväntat) och man fick en liten annan bild av Pontus. Kul att se och höra när ni pratade alla tre (Pontus, Isabell o du).
  Rummet blev kanonbra och förstår att Isabell blev nöjd och glad. Ska bli kul att se de kommande programmen
  Kramar från Skåneland

 5. Marie skriver:

  Hej! Vilken fint hus! Ska bli kul att få följa förvandlingen/renoveringen!
  Tittade på ditt program, tyckte det var lättsamt och kul med lite inredningstips på köpet. Jag kommer fortsätta att titta på det 🙂
  /Marie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..