Nytt hus!


Herregud jag hinner inte med! Helst vill jag bara vara hemma och packa upp allt just nu för att det råder total kaos! Varje dag går ut på att leta efter saker som man har packat ner i olika kartonger för att man måste ha dom. Visst har vi skrivit på lådorna men det är ju fler än en sak i varje låda! 


Så här ser nästan alla rum ut just nu och jag kommer inte få tid att fixa detta förrän till helgen då jag inte jobbar. 


Det jag älskar med det nya huset är att det finns en stor tomt!


Liams vardagsrum är det som är mest klart, han kommer att få ett skönt häng nere i källaren där han kommer att få ett sovrum och ett eget vardagsrum att hänga med sina kompisar, då dom alltid brukar vara så många!Trappor och golv ska bli svarta väggar målade så det är mycket att ta tag i kan jag säga!


I Badrummet kommer vi slå ut väggar och göra om allt! Jag är riktigt taggad på att sätta igång men vi kommer inte att börja förrän om 14 dagar då jag har så mycket jobb just nu, så jag får bita ihop tills dess.

Nu ska jag fortsätta med inspelningen av säsong 2 av kan vi hjälpa till 


Och idag filmar vi på Bauhaus! Kram L

PS tack för alla fina kommentarer puss på er!

 1. Grattis med snyggt hus! Skal du verkligen göra om badrummet? Jag tycker att det ser mer enn bra ut! Läckert badkar. Såna får vi inte tag på i Norge, tror jag. Jag gillar också svart i inredningen. Mycket elegant! Jätteroligt att du har börjat blogga i Sköna Hem, som är min favorittidning. Jag ser fram emot att följa dig!

 2. Lina skriver:

  Jättefint hus men tycker det är överdrivet med eget vardagsrum till ett barn. Det är väl bara att hålla sig lite i skymundan när det är kompisar hemma, han har väl ett eget rum?
  Men fint är det och skall bli kul att se slut resultatet. Grattis!

 3. Lisa skriver:

  Mycket trevlig villa och mysig tomt. Trötta inte ut bara?
  Lisa

 4. Oh My goooood så mysigt ?

  Lycka till med renovering och allting ni ska göra.
  Ska bli roligt att få följa.
  Puss

 5. dromhus skriver:

  Hej hej, och välkommen till Sköna Hem! Hoppas du kommer trivas. Grattis till nya huset, ska bli kul att se vad du får till där.
  Kram Helena på Drömhus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..