Hjälp!!


Gud vad mycket fint och roligt det finns att välja på när det gäller Kakel! Jag tog en sväng förbi kakelspecialisten igår och jag var nog kvar i tre timmar för att hitta kakel. Det enda som hände var att jag blev enormt stressad då jag inte kunde bestämma mig, det fanns ju så mycket snyggt! Även om jag inte hade en tanke på att inreda badrummet med kakel som verkligen ser ut som trä så blev jag frestad att göra det och skapa ett mer gammeldax badrum! Men jag beslöt mig för att hoppa den idén till slut.


Dessa plattor var ju också extremt snygga och gick att få i väldigt många storlekar!


Metallic mosaik känns otroligt häftigt och finns i många färger, man kan ju välja att bara göra en vägg i metallic och resten i någon annan färg (svart) som jag tror att det blir som grundSå här snyggt kan det bli med metallic mosaik! 

Det fanns ju hur mycket mosaik som helat på hyllorna och idéerna flödade


Jag gillade också den så kallade fake marmorn som kom i 80 gånger 180 Hittade även denna svarta kakelplatta som jag gillar som även finns i vitt vilket var snyggtÄlskar den här mosaiken!


Ja som ni ser så finns det en hel del och än har jag inte bestämt mig så jag tänker kolla vidare lite till! Kram L

  1. Lotte skriver:

    Shit alltså, det finns sååå mycket att välja på! Vi renoverade köket i vintras och det va jobbigt nog haha. Näst på tur är tvrummet men jag får ont i magen av att tänka på det. Alla val… Sen är det ju både roligt och skönt när det är gjort 😉
    http://www.lotte4.blogspot.se

  2. Elsa skriver:

    Kaklet som ser ut som trä tycker jag såg snyggt ut.
    Ska din son Liam vara med i Fångarna på fortet förresten? Har för mig att jag läst det. Vet du när han ska vara med i så fall? Kram och ha en trevlig helg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..