Helg med familjen!


Den här helgen har jag äntligen kommit ikapp med att packa upp alla lådor, vilket är skönt då vi sätter igång och renovera på måndag och jag tycker att det ska bli super spännande! Det har ju varit ett fantastiskt väder och jag och barnen har byggt koja i ett av träden på tomten. Korosh har grävt och grävt och grävt, ett tag trodde jag att han var trött på mig då gropen liknade mer än grav än ett hål för krusbär! Men när jag såg alla krusbärsplantor så förstod jag varför gropen var tvungen att vara så stor som den blev! Korosh älskar krusbär och därför blev det en hel del buskar som planterades.


Äntligen har vår lilla vovve Brorsan fått komma hem från Albanodjursjukhus, han har ju varit väldigt dålig i magen och har inte kunnat behålla någon mat. Han har kräkts blod och bajsat blod, så nu är han hemma och går på kortisontabletter vilket har gjort honom mycket bättre. Så nu väntar vi bara på att alla prover ska bli klara och ett sista återbesök för att få reda på hur vi ska fortsätt med både mat och tabletter! Tänk att man kan vara så orolig över en liten hund hela familjen har varit under isen dom här veckorna när Brorsan varit borta, framförallt för Liam och Kit som blev överlyckliga när Brorsan kom inspringandes igenom dörren igår!


Nu sitter jag på Rix morronzoo och sänder radio. Efter radion så bär det iväg till inspelningen för Kan vi hjälpa till så det blir en späckad dag!


Ikväll är det dax för Rum för dig och då får Ellen Bergströms Föräldrar ett nytt badrum! Så missa inte det, dom har inte renoverat sitt badrum sedan 50 talet så det är ett orginalbadrum som jag nästan tyckte var synd att förstöra då det känns lite kult! Men självklart så är det mycket fräschare med ett helt nytt modernt badrum! Kram L

 1. d skriver:

  En fråga såhär från ingenstans, men sitter du med en Jenny Werner på sista bilden? 🙂

 2. K skriver:

  Tror det var ett stort misstag att flytta din sk ”ickeblogg” hit, men allt för pengarna antar jag, du är snart bortglömd…

  1. ellen skriver:

   Haha va? 😛 Du väljer vilken blogg du vill läsa, gå inte in här då ifall du är så kräsen! 😉

  1. helen skriver:

   Stor Kram till dig K tror du behöver det <3

   1. K skriver:

    Tack, detsamma! Men tro mig, om ett år eller mindre kommer ingen snacka om Laila Bagge Bagge mer….

 3. Laila skriver:

  Tack snälla vad fint sagt!

 4. Elsa skriver:

  Hej! Vill bara tacka för en fantastisk blogg! ÄLSKAR verkligen att läsa din blogg, finns ingen bättre blogg än din om jag ska vara ärlig. Ska givetvis kolla på ditt program Rum för dig ikväll, du är så duktig på allt du gör! ❤️ Skönt att din hund mår bättre nu förresten. ? Kram
  P.S: Du är saknad i Idol! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..