Det gäller att sälja tidningar…


Kom precis hem från affären och gissa om jag blev överraskad av Hänt extras nya nr! Visste inte att man numera använder tidningens första sida för att ställa en fråga, i normala fall så brukar man ställa en fråga direkt till den som frågan gäller eller till personens pressansvariga. Men det gör man tydligen inte utan man väljer hellre att göra det offentligt! 

Jag kan svara på frågan direkt så kan vi få ett slut på alla ”spekulationer”.. Nej Hänt Extra det är bara ni som har dåliga fotografer, ni har valt bilder där det ser ut som att jag är gravid bara för att skapa rubriker, mer än så är det inte! Att det skulle finnas en insatt källa som påstår att mina vänner hoppas på en flicka och att det skulle vara underbart för hela familjen är ju bara skrattretande för vi har inte haft en diskussion angående barn, så den ”källan” kom ni antingen på i ett ”kreativt” veckomöte eller så har ni bara tagit en random person som inte känner mig! Jag undrar också när det blev ok att gå på en annan människas vikt, om det nu skulle vara så att jag har gått upp några kilo i vikt, är detta ett rätt sätt att gå till väga på då? Personligen så tycker jag mest att detta är fånigt och ett desperat sätt att tjäna pengar på andras bekostnad. Jag vill dock poängtera att det finns många tjejer/kvinnor som kämpar med sin vikt varje dag samt många som inte borde oroa sig för sin vikt överhuvudtaget. Men det är bl.a. på grund av sånt här skit som gör att många mår dåligt vare sig det händer i sociala medier eller offentligt i tidningar!


Så här är jag från igår på Kristallen med mina nya gravidkurvor! 

 1. P skriver:

  Så arg du är alltid, Laila…det kan inte vara kul att alltid gå i försvar som du gör. Hoppas att du någon gång får ro som offentlig. De flesta bloggar jag läser innehåller inte en massa utskällningar till kvällstidningar och följare. Men i din blogg är det ständigt dålig stämning, inte minst från dig själv.

  1. Tara skriver:

   P – Laila tror ju att hon är förmer än alla andra o då passar det sig inte att varken press eller läsare skriver något som inte passar divan.

  1. P2 skriver:

   Så du tycker det är ok att en skittidning skriver vad dom vill utan att man som påhoppad kommenterar det?

   1. Tara skriver:

    P2 – Om du läser vad jag skrev först, så ser du vad jag tycker om skvallerpressen (inkl. Aftonbladet o Expressen)! Sen skriver jag under på att det är sällsynt att läsa i en blogg – andras än denna – utskällningar av dess like, till både press o läsare. Ta det med berörd tidning, gör ett kort o koncist inlägg på bloggen, om nödvändigt – hjälper ju knappast att skälla ut journalisten här.

 2. Tara skriver:

  Håller definitivt med om att skvallerpressen är helt uppåt väggarna o jag begriper inte TT någon köper tidningarna. Men i ditt senaste inlägg på Instagram var du ju bara oerhört fjantig, men dessvärre är jag inte förvånad..

 3. Malin skriver:

  Så bra skrivet. Kram till dig /Malin

 4. JuliaRo skriver:

  Bra sagt!
  Tycker du är så fin ❤️
  Kram Julia ❤️

  1. JuliaRo skriver:

   Borde vara Sveriges minst lästa kändistidning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..