Hektisk vecka!


Nu är vi i full gång meda att spela in Kan vi hjälpa till som kommer att sändas på TV3 i vår, där vi bl.a. Bygger en gunga av en stol som blir riktigt snygg och annurlunda!


Vi gör även roliga kuddöverdrag utan att sy av gamla tygstumpar, genom att endast använda en vik och knytteknik.


Kit blev sjuk i veckan och fick följa med till både radion och tv inspelningen. Benjamin kom till radion en stund vilket Kit tyckte var roligt.


Sedan bar det av till super härliga Sara och Martin  där jag och Björn skulle hjälpa till med ett babyrum. Och Kit fick mysa i deras soffa medans jag och Björn byggde och målade.


Rex som är Saras och Martins hund bestämde sig för att göra Kit sällskap. Det bjöds även på persisk mat som Sara hade lagat, det var underbart gott!Vi hjälpte till att fixa iordning ett helt babyrum och bland annat gjorde vi dom här söta bokhyllorna! Och hur man gör kommer ni att få se i vår i kan vi hjälpa till!


Supergulliga leksaker och tyglådor hittade vi bl.a. på Frank & Poppy! Förresten glad fredag på er kram L

  1. Sanna skriver:

    Åh längtar till säson 2!!! Älskar all inredning du gör, Kan vi hjälpa till, rum för dig och här på sköna hem. Laila du är grym!!

  2. Elsa skriver:

    Längtar tills säsong 2 börjar sändas! ? Glad fredag på dig med. ? Jag är EXTREMT glad idag faktiskt då jag hade turen att vinna två biljetter till dansshowen Flying illusion i Globen hos Rix Fm! ? Kram på dig och ha en trevlig helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..