Helg!


Hej på er, hoppas ni har haft en grym helg! Själv har jag hunnit fixa håret på Creative heads. Och både Liam och Kit ville klippa sig så det blev en familjeklippning!


Både Kit och Liam blev superfina 


Alexandra och Lars kom och överraskade med att laga mat hemma hos mig, vilket kändes lyxigt! Skönt att få slippa laga mat och bli bjuden själv i sitt eget hem av någon annan

 Alexandra är en klippa hon och Lars hjälptes åt i köket. Skulle nog säga att detta är en riktigt bra present!

 

Alexandra hade även med sig sin son Tobias, som är några år äldre än Liam 


Vi skulle ju ha satt igång med att renovera i måndags men tyvärr har det blivit ändrade planer, och vi får snällt vänta tills efter nyårsafton! Så länge får vi bo lite hipp som happ  om man nu kan skriva så.  För tillfället så bor jag och Korosh i vardagsrummet, vi har alltså både sovrum  och tv-rum i samma rum, för att vi känner att det inte är någon idé att flytta runt allt då vi ändå måste ta bort allt igen när vi ska börja renovera i januari. Men det funkar, det som är skönt är att Kit och Liam har sina rum iallafall. 


Har också hunnit vara på smyckesmässan för Rock by sweden. Vi har massa nya fina smycken som kommer ut till butik i mitten av oktober samt www.rockbysweden.com 


Jag är nog lite extra stolt över höstens kollektion jag älskar den, tycker nog att det är den bästa kollektion jag ritat! 


Söta Maggan var på plats och visade sina smycken, och det var kul att få prata lite med henne det var ju ett tag sedan vi sågs. 


Det var inte bara en solig och rolig helg, det var exakt 7 år sedan i lördags sedan min mamma gick bort. När jag tänker på min mamma så kommer saknaden som ett slag i magen och tyvärr så skyddar jag mig själv genom att inte försöka tänka på henne så mycket som jag kanske egentligen borde. Där emot så tänker jag mycket på det hon lärt oss syskon och tar vara på dom visdomsorden,för dom var verkligen bra! Det gav oss alla skinn på näsan, hjälpte oss att inse att inget är omöjligt och att vi som syskon alltid ska stötta och älska varandra och vara vänner vad som än händer. Det var något vi alla syskon lovade innan mamma dog, och det  är något vi alla tycker är väldigt viktigt då vi bara har varandra kvar! Jag tror att det är just detta som gör att jag faktiskt kan vara stark när det stormar, för ibland så får man ta en hel del i både media och socialamedier och då gäller det att ha en bra backup och det har jag verkligen i mina fina syskon, familj och fantastiska vänner. Sedan så ekar mammas ord som jag alltid bärt med mig,  – Laila du kan inte vara älskad av alla, det finns dom som kommer att ogilla dig vad du än gör, så gå din egen väg för det som verkligen betyder något är ju vad familjen tycker för det är dom som alltid kommer att finnas vid din sida och älska dig även om du råkar göra fel, så kör och lev livet. Det enda du kommer att ångra är det du aldrig vågade göra i livet för att du var rädd för vad alla skulle tycka och tänka. 

Är det något jag har tagit till mig så är det just detta, vi är alla fullproppade med vad man borde göra och vad man inte borde göra för att man är så rädd att göra bort sig, bli utskrattad, eller utstött men där har jag valt att gå min egen väg och det ångrar jag inte en sekund! Så tack mamma för allt du gjort det är tack vare dig jag är den jag är och gör det jag älskar! Och till mina fina syskon så vill jag säga att jag älskar er väldigt mycket!

Kram på er kära läsare och hoppas ni får en bra vecka, vi hörs imorgon på Rix morronzoo L

 1. Kicki skriver:

  Så lik du är din mamma på den svartvita bilden. <3

 2. Mia skriver:

  Så fina de är dina grabbar, Kit, vilken sötnos, Liam likaså.

  Tittade på Rum för dig ikväll, gillar programformen, Montazamis verkar vara helt underbara. Tycker dock att kvällens designer inte var så bra, det blev en b renovering, kunde ha blivit mycket bättre, synd.

 3. Mia skriver:

  Skoj att få hänga med i din vardag 🙂

 4. Elsa skriver:

  Fina ni blev efter klippningen. ? Hoppas du får en bra vecka du också. Ska givetvis kolla på Rum för dig ikväll, man blir så glad när man ser dig på tv och lyssnar på dig i radion. ❤️ Kram

 5. Ha en bra o go vecka……….fina Du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..