Nättroll!


Jag vet inte om alla föräldrar har koll på hur sina barn uppför sig på socialamedier, men jag anser att det är oerhört viktigt att dels prata om det med sina barn och sedan ha koll på alla deras konton, som tex youtubkonton,instagram,Facebook, twitter osv. Vet man inte vad sina barn heter på youtube så borde man definitivt ta reda på det och kolla vilka hen kommenterat hos så att man vet och har koll.  Många gånger så är det barn som är hur gulliga som helst hemma men har på något sätt missuppfattat hur man beter sig på socialamedier. Socialamedier har blivit den nya skolgården fast utan tillsyn och det är lätt att gömma sig bakom en dator och vräka ur sig elaka kommentarer. Det kan ju också vara så att just ditt barn får skit på socialamedier utan att du vet om det. Alla berättar ju heller inte allting . Alla har kanske inte lika mycket skinn på näsan som Liam och kan skratta åt det och skaka av sig det, men tack till alla er som skriver fina kommentarer ni är fantastiska, gå gärna in på Liam pitts youtubekanal och se hans mean comment video! 


Igår var det mys i soffan framför en film tillsammans med mina små killar 


Fick också se bilder från mina vänner Thomas, Patrik och vadims nya kommande hus som jag måste visa er, dom ska bygga ett nytt hus på Sri lanka och det kommer att bli ursnyggt
Jag bara älskar det, dom har ritat det helt själva och jag är såååå avundsjuk!


Vad sägs om dessa matstolar till matsalsbordet!! Stolarna kommer killarna att göra i kopparfärg! Jag tycker att dom är roliga och passar mina vänner perfekt! Kul med lite annurlunda tänk tycker jag kram L

 1. åsa skriver:

  härligt att se videon som liam la ut.
  han verkar vara en fin kille och det måste ju även tyda på att hans mamma gjort en hel del rätt också 😉
  håller VERKLIGEN med dig gällande sociala medier.
  kan tycka det är skrämmande hur vuxna människor beter sig, spyr ur sig massa skit bakom sin skärm. hur tror vi att våra barn och ungdomar ska göra när vi själva uppför oss så!? sätt ett exempel och efterlev det.
  kram på er, laila och liam, ni är coola och härliga och framgångsrika och DET är den största anledningen till att ni får ta så mycket skit – folk är helt enkelt avundsjuka.

 2. Johanna skriver:

  Riktigt fantastiskt hus, Wow!
  Vilken fin pojke eller fina pojkar kanske man ska säga, du har! 🙂

 3. Helen skriver:

  Underbart att Liam är så stark så att han ej bryr sig ? avundsjuka är ju det det handlar om ?stärker säkert oxå andra ungdomar att se att man ej behöver bry sig ? så hejaheja Liam ?

 4. Gunsan skriver:

  Hej!
  Nä, huset är inte snyggt!! Det ser ut som ett akvarium tycker jag.
  För övrigt: Tack för en jättebra blogg.

 5. Skönt att Liam kan skratta åt eländet, tyvärr kan nog inta alla det…
  Wow vilket hus och stolarna är ju hur coola som helst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..