En lång dag!


Idag är jag rätt trött då jag har jobbat väldigt intensivt i 3 dagar på raken med både tv och radio! Att gå upp kl 05 och inte komma hem förrän vid 18,med 45 min lunchbreak  är rätt påfrestande! I morse efter radio hade vi radiomöte som vanligt och blev bjudna på omelett! Sedan  bar det av till tv inspelningen för Kan vi hjälpa till, där vi just nu bygger en altan och jagat bort råttor som fanns under den gamla ruttna altanen.


 Men imorgon har jag bara radio och är ledig resten av dagen vilket känns skönt! Sedan kör vi på igen på fredag och söndag så det gäller att ta vara på torsdagen och lördagen. 


Efter tv inspelningen så åkte jag direkt in till stan för att möta upp min kompis Therese! Det fick bli en träff på sturehof!


Vi har försökt att få ihop den här middagen sen innan sommaren, men båda har haft ett fullspäckat schema, så det har inte blivit av förrän nu! Och under den perioden har Therese gått och blivit med bebis vilket är superkul! Det blev en handfull räkor och alkoholfri champagne, man får ju stötta sina vänner när man kan!


Idag fick jag även reda på att jag fått rätt mot Hänt extra så nu har samtliga anmälningar gått igenom och jag har fått rätt vilket är skönt 


Sedan vill jag slå ett slag för Martinas barnsjukhus som anordnar en löpar tävling .  Så har ni inget att göra på söndag så ska ni gå in och anmäla er till Martinas barnsjukhus! Kram L

  1. Hehe Laila….jag går upp 5.30 varje morgon och kommer hem 17 och har 30 min lunch. Så ser alla mina veckor ut! Jobbar som socialsekreterare och jobbar med barn och ungdomar,utreder oroasanmälnibgar som inkommer ang barn…så har inge lätt jobb för knopp och själ. Förstår att det kan vara tufft i din bransch också men vill bara påminna dig om att vi är många småbarnsföräldrar som STÄNDIGT jobbar så och har väldigt påfrestande arbeten som är utmattade på huvudet ☺

  2. Elsa skriver:

    Ser verkligen framemot Säsong 2 av Kan vi hjälpa till ? Lycka till med inspelningarna ? Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..