Inredning och AW!


I fredags så åkte jag in till stan för en aw, och det är roligt när man kommer på sig själv att man ständigt går runt med tankar på inredning och vad man själv tycker är snyggt  när man ser bilderna i telefonen dagen efter! 


Jag vet att jag tog det här fotot på Farangs toalett för att jag gillade deras handfat och kranen som kom ut rätt igenom spegeln. Samt träbordet som tvättstället stod på, som ger en harmonisk känsla! 


Lite kul att man aldrig riktigt kan släppa tankarna på renoveringen av huset, så fort man gillar något så åker kameran upp för att man ska minnas och kunna få inspiration till det nya huset! 


I lördags så åkte jag och Korosh till Ballingslöv för att titta på kök, dom har verkligen många fina kök som man kan få i olika kombinationer och färger!


Det vi har bestämt oss för är att skaffa ett svart kök men frågan är i vilken stil!


Vi gillade dessa fyra som också går att få i svart, så nu gäller det bara att komma överens om vilket kök det blir, och det har vi inte gjort än!


Här ser ni ett svart kök fast med en grå/vit bänkskiva, tycker väldigt mycket om den här känslan Det vi dock har kommit överens om är att köket ska ha handtag, och då valde vi dessa i guld fast skinnet som är lindat runt handtaget ska vara svart!


Vi kom också fram till att vi skulle ha en mässingkran från tapwell och en passande mässingdiskho. Får återkomma med bild på den när dom fått in den till butiken! 


Så i stort sett kommer allt i köket gå i svart och guld! Alla vitvaror kommer antingen vara inbyggda eller i svart. Jag vill komma ifrån krom, så finns det inte i hel svart så bygger vi in dom i skåpen. Sedan gäller det att hitta ett passande kakel till! 


Som bänkskiva kommer vi ha en svart kompositskiva. Vet att allt låter rätt mörkt, men vi har väldigt mycket ljus i köket från massa fönster så det kommer inte att kännas för mörkt! Det finns massa fina kompositskivor i olika färger, varför vi valde komposit är för att det är så tåligt och man kan till och med ställa varma stekpannor på utan att det blir märken! Jag kan inte vänta tills vi ska sätta igång ordentligt här hemma! Vi skulle ju satt igång för någon vecka sedan men tyvärr blev det uppskjutet tills efter nyår, så vi får leva lite upp och ner här hemma tills dess. Men jag får se det positivt, det ger mig bara mer tid att hitta det jag vill ha och jag hinner till och med ändra mig några gånger innan det är dax! Kram L

 1. Anki j skriver:

  Ballingslöv ligger minsann inte så många mil ifrån där jag bor 🙂 Kul att just ni har varit här!
  Skulle så gärna själv vilja göra om bla vårt kök men som vanligt så fattas det pengar för just det. Kul att få följa vad ni sedan väljer för något…

  Kramar från Skåneland

  1. Jasmina skriver:

   Även Bosch har mattsvart kyl och frys har jag sett. Lycka till hoppas ni hittar vitvaror som kommer passa =))

 2. Anne skriver:

  Håller med dig om att kök två var finast. Föredrar de grå skivorna framför svarta, men det är väl tur att alla inte har samma smak. ?

 3. Jasmina skriver:

  Åhh kommer bli så fint så som du beskriver er vision! Jag tycker också om känslan som kök nr 2 ger (det svarta), tycker det var snyggast av de förslagen. Lycka till! =))

 4. Petra skriver:

  Spännande … Jag tycker bild nr 2 passar er ? Har lite allergi för ram runt luckorna, då det bara blir dammigt och fett där. Så torkar man ofta så flyttar man skiten till hörnen ist! Så en dag står man där med tandpetare eller eltandborste ?
  Snyggt med glasvitrin med mysljus i och visa sina fina saker. Kram och lycka till ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..