Tips på inredning!


Godmorgon då har man precis hoppat upp från sängen och är lite mööör efter att gårdagen var rätt intensiv med både tv, radio och barn! Jag och Björn hjälpte ett par med deras lägenhet som är väldigt kompakt och det blev riktigt bra! Vi har bl.a. byggt ett sängskåp så att man kan fälla upp och ner sängen vid behov, då deras lägenhet är väldigt liten. Allt kommer ni att kunna se i kan vi hjälpa till i vår. Men här kommer några inspirationsbilder! Korgar från afro art, skinnstol från kilroy indbo, lampor från careofbkrd.


Ett roligt och lite ovanligt sätt att knyta ihop gardinerna på är att använda sig av gammla vackra spikar och ett skinn snöre! 


Om man vill skapa ett mer personligt hem och själv vara lite kreativ, så kan man göra egna tavlor med citat på som man själv gillar. Här är en tavla med uppförstorad text från en bok som limmats på en duk med ram och sedan är det bara att doppa en pensel i valfri färg och skriva ett valfritt citat eller en valfri text! 


Kram på er och godmorgon L

 1. Elsa skriver:

  Så kul att få lite inredningstips, du är verkligen duktig på inredning. Förresren ditt program Rum för dig sändes ju inte i måndags pga hockey men jag undrar ifall det sänds igen nu på måndag? Kram

  1. Laila skriver:

   Japp det sänds på måndag kram

 2. Barbro skriver:

  Hej Laila! Kul att följa dig på Sköna hem, få en massa tips och idéer till hemmet. Vi står faktist i köksbytar tankar men inte förrän nästa år och även badrum. Finns så oändligt mycket fint att välja på. Har inte sett dina inspelade inredningsprogram ännu men det finns väl på nätet….Lycka till med nya huset och inredning. Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..