Då var man i Göteborg!


Då har man checkat in på sitt favorit hotell i Göteborg Pigalle! Detta hotell är så grymt mysigt och har även ett bra barhäng på kvällarna!

Fantastiska drinkar och god mat!
Alla sovrum är dessutom olika vilket jag älskar!


Detta blev mitt sovrum, tycker verkligen om den fantastiska kalelugnen och att den står i mitten av rummet så att man kan se den vart man än är i rummet!Min toalett var också fin och passade verkligen in i den här stilenAnledningen varför jag för tillfället är i Göteborg är för att vi ska filma för Kan vi hjälpa till vilket ska bli kul, så nu ska jag lämna detta fina hotell för en stund och åka och filma kram L

  1. Rebecca skriver:

    Pigalle är helt fantastiskt : )! Tänkte kolla med dig vart du har köpt din skjorta? Den var riktigt snygg!

  2. Håller med ovan, hade varit kul o höra vad du tycker om året Idol rent allmänt =)
    Man saknar dig i tv-rutan men faktiskt väldigt kul att få se en annan sida av dig också, man ser mer av din härliga personlighet!

  3. Linda skriver:

    Väldigt nyfiken på vad du tycker om årets idoler?? Starkt startfält? Och VAD tycker du om juryn??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..