Tv inspelning och kompisgäng!


Här i Göteborg så är det i stort sett vår väder och jag och Björn hjälper en familj med sitt uthus!


Det har varit några intensiva men roliga dagar här i Göteborg och efter jobbet så har jag bl.a. Träffat min halv syster Madde och min gamla skolkamrat Hanna!


Madde och jag har samma pappa men inte samma mamma, och när vi kan så träffas vi och eftersom Madde bor någon timme utanför Göteborg så tog hon sig in för att äta middag med mig i fredags!


Det var en supermysig kväll med syrran och igår så kom Hanna på besök och det blev ytterligare en härlig middag och mycket prat om skoltiden,familjen. Ja ni vet allt det där som man bara kan prata om med en polare som man har känt sedan man var 15,för man känner varandra ut och in!


Det är grymt att bo på Pigalle i Göteborg inte bara för att rummen och atmosfären är fantastisk maten är verkligen bra! Igår bestämde jag mig för att prova på deras ostron som var riktigt goda 


Nu är det dax för frukost och sedan bär det av till inspelningsplatsen.


Jag kan säga att jag redan har fått hemlängtan och saknar mina boys! Två små killar som jag bara vill krama om och pussa på!


Och en man som jag är oerhört lycklig med och tacksam för att jag träffat, tänk att allt blir så påtagligt när man åker bort!


Kram L

  1. Lotta skriver:

    Hej fina Laila! Vad glad man blir av att läsa din blogg, och va härligt att du är så lycklig! Ha det bäst, kram

  2. Barbro skriver:

    Hej Laila! Kul att få följa din blogg och dina fina inlägg du gör. Tycker att det lilla uthuset på bilden är charmigt, älskar små stugor som är inbäddade i grönska det ger ett skönt lugn. Och visst är det ett fantastiskt väder vi har i slutet på September, man kan inte annat än bara njuta så länge det varar. Ha en bra dag. Kram på dig.

  3. Majsan skriver:

    Hej Laila! Igår drack jag för första gången ditt vin, wow vad gott. Jag är så glad idag ingen huvudvärk eller magont som jag brukar få av rödvin. Detta kan jag få av ett glas ?. Detta vin kommer alltid finnas hemma hos oss ??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..