Mot Stockholm 

Då var man på väg mot Stockholm igen! Ska bli skönt att få komma hem till familjen igen, borta bra men hemma bäst heter det ju!


Idag har jag pimpat ett uthus och gjort patinering på olika krukor! Så här fin blir en vanlig terakottakruka om man blandar lite vatten och gips till en grötig konsistens, och kletar in krukan i det för att sedan låta den torka i några timmar! När krukan väl är torr så tar man och slipar med lite sandpapper på för att terakottafärgen ska komma igenom och så att krukan ser lite gammal och sliten ut!


Gjorde en ovanlig men snygg hylla också till uthuset! Man tar vanliga träskivor borrar fyra hål och betsar dom sedan med svart färg! Tar snygga rep och knyter knutar på valfria ställen så att man får hyllplanen där man vill! Gjorde givetvis mycket mer än så men det får ni se i vår på tv 3 i Kan vi hjälpa till


Sist men inte minst så måste jag berätta om Liam som kämpat för att få igenom sin t-shirt idé till förmån för barn som drabbats av cancer! Det har tagit ett tag för honom att koordinera ihop allt men nu är allt andligen klart och Liams.           t-shirts finns att köpa på www.kidsbrandstore.se 

För att vara extra tydlig så kostar                t-shirten 199 kr och 101 kr går till barncancerfonden resten är enbart produktionskostnader så dom enda som får/tjänar pengar på detta är Barncancerfonden! Jag är grymt stolt och glad över att Liam lägger ner så mycket tid och hjärta för att hjälpa dessa barn och jag vet att det betyder mycket för honom, då han anser att det är när man mår som sämst som man behöver skratta som mest, därför har han också valt det budskap som han har på sin T-shirt! Den finns som sagt för barn och vuxna så har ni en slant över eller vill köpa någon present till någon så gynnar detta alla barn som drabbats av cancer!

 www.kidsbrandstore.se

Kram L

 1. åsa skriver:

  härligt initiativ liam!
  du kan verkligen vara stolt laila, som fostrat en så fin kille.
  bra grundvärderingar och att positivt pusha sina kids att nå sina mål och drömmar.
  det har du/ni lyckats bra med!
  ska genast gå in och klicka hem två t-shirts till mina grabbar (7 & 10 år).
  kommer verkligen bli uppskattade julklappar här hemma, liam är en stor idol!
  kram & ha en fin dag!

 2. Hej Lilia!

  Diva heter jag, skulle vilja intervjua din son Liam till min blogg och göra ett litet reportage om honom och hans pranks, hoppas på svar, maila mig på min emailadress som jag matat in.

  Med vänlig hälsning,
  Diva Olausson

 3. Elsa skriver:

  Hoppas du haft det bra i Göteborg. 🙂 så duktig din son Liam är! 😉 förresten så skulle det vara kul ifall du skulle kunna ha en frågestund på din blogg igen när du har tid. Kram

 4. LJ skriver:

  Varför åker du tåg ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..