Tävling!

Då var det dax för tävling! Tävla och vinn ett valfritt smycke från Rock by sweden för 1000 kr svara på frågan här och skriv en motivering om varför just du ska vinna. Utöver vår dödkalle så använder vi oss ofta av ett kattdjur på våra smycken, vad är det för kattdjur? Tävlingen pågår till 2/10 

Här ser ni lite godingar!Budskapsarmband! Throw me to The wolves and I’ll return leading The pack


The world’s going ro judge you no matter what you do so live life The Way you fucking want to! 

Gå gärna in på www.rockbysweden.com för att ta en titt på alla våra smycken kram L

 1. Hej! Jaguar, skulle så gärna Vilks vinna då jag kollar på de smycken ofta när jag går förbi skyltfönstret. Fyller 20 år nu den 16 nov, så tänkte det kanske skulle kunna vara en present till mig själv. kramkram!

 2. Jaguar! 😀
  Jag vill vinna ett fint smycke att ge till min mamma bara för att hon ska få känna sig lite ball!!

 3. Maria skriver:

  Kattdjuret är Jaguar

  Gillar dina smycken, så ett nytt skadar ju aldrig

 4. Sofia skriver:

  Kattdjuret är Jaguar.
  Jag skulle vilja vara vinnaren för att jag behöver tuffa till mig lite. Går i mina vanliga smycken vardag som helg men känner att jag blir så mycket mer JAG när jag tar på mig dina örhängen jag köpt för väldigt länge sedan. Så nu är det på tiden att jag får något mer fint smycke från ROCK by Sweden att pryda min vackra kropp med och känna mig 100% Sofia.

 5. Jaguar.
  Det är något som saknas i min höstgarderob, det där lilla extra som gör att kvällen består. Ett utav dina smycken skulle ge glans åt allt och jag skulle använda det även när jag blir tant 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..