Hurra helgen är här!


Äntligen helg vilket ska bli såååå skönt! Jag och Kit ska gå på Tobbe Trollkarls föreställning på lördag och sedan blir det bio!


I veckan har jag och Björn varit hemma hos Nubbe som har ett mycket udda projekt som vi ska hjälpa honom med. Nubbe ska nämligen bygga en cyckel med ett litet hus på! Ja, ni fattar rätt ett litet hus där vi ska få plats med både kök och sovplats som endast är på två kvm!! Dessutom är Nubbe en otroligt rolig kille som går barfota året runt vår,sommar, höst och vinter! 


Zara gästade rixmorronzoo och det var ett tag sedan vi sågs så det var kul att snacka lite och höra hur allt går både på hemmafronten och på karriärsfronten!


Kit och jag har också gått på en bus eller godisrunda i måndags då det var halloween. Men Kit vågade bara gå till våra närmsta grannar för att han var rädd att någon varg kunde bo i dom andra husen så det var för läskigt helt enkelt att fortsätta rundvandringen, men det blev iallafall lite godis!  Jag måste berätta en rolig sak som Kit sa här om dagen när vi satt i bilen. Det är ju alltid då som man pratar om funderingar eller något annat kul som man undrar över! Iallafall så sitter vi och lyssnar på musik och plötsligt säger Kit – Mamma vet du om att det finns vuxenleksaker? Jag blev full i skratt och svarade, -Ja det vet jag hur vet du det? – Men mamma dom säger ju det på radion där du jobbar….vill du ha vuxenleksaker, i julklapp? Återigen börjar jag skratta men blir samtidigt lite smått generad då jag vet vad vuxenleksaker innebär, men min söta lilla son tror att det är något helt annat och känner sig upprymd och glad över att han äntligen vet vad han ska ge sin mamma i julklapp! Så vad svarar man utan att behöva göra sin son besviken, jag kom undan med att säga att jag blir glad för vad som helst, men att en teckning skulle nog vara det som jag önskade mig mest som vi kan sätta på kylskåpet! I denna stund så hoppar Liam in i bilen som varit i skolan och Kit säger högt och glatt, – Hej Liam, veet duu, mamma vill ha en teckning och vuxenleksaker i julklapp! Jag har nog aldrig sett Liam bryta ihop så mycket i skratt och tårar och kunde inte sluta skratta. Kit såg mer ut som ett frågetecken och förstod inte vad som var så kul men skrattade förståss med för att storebror skrattade! Kram L

 1. Nettan skriver:

  Detta gjorde definitivt min dag haha…. goa Kit 🙂

 2. Malin skriver:

  Hahaha! Underbart 🙂

 3. Camilla skriver:

  Men haha, jag dör av skratt!!! 🙂

 4. Petra skriver:

  Ooppps! Min son är 18 och jag tycker fortfarande att det är jättejobbigt känsligt ämne 😱
  Men visst är ungarna härliga 😊 Trevlig helg !

 5. Fredde skriver:

  Hej! Kan du dejta/ses o vara dig själv? Vi har mycket gement! O massor udda för kombo. Hör av dig:)!
  Mvh F

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..