Börjar känna mig sjuk!


Idag har vi varit och tittat på Tobbe Trollkarls show på Intiman. Har ni inte varit och sett den med era barn så ska ni göra det. Tobbe låter flera av barnen komma upp och vara med på scenen vilket dom tycker är väldigt kul. Kit har trollat hela dagen och tyvärr då har stackars brorsan fått ställa upp som assistent och bli borttrollad. Det har varit en mysig dag tillsammans med Kit och vi åt bla pizza till lunch från den bästa pizzerian i stan 450 gradi på Lidingö! Detta är specialpizzor som bara är inne i ugnen i 3 min dessutom så gör dom allt från grunden själva. Egen tomatsås tex på färska tomater! Nu på kvällen efter att Liam kommit hem så blir det tacos vilket vi alla älskar


Jag har helt plötsligt börjat känna mig dålig och har börjat frysa och har ont i både huvudet och halsen så nu efter Maten så blir det till att lägga sig och se på en film tillsammans med Kit. Jag hoppas på att det bara är en förkylning och att jag mår bättre när förkylningen brutit ut


Hoppas ni har en bra helg kram L

  1. ellen skriver:

    Åh har ätit på 450 gradi en gång, var den godaste pizza jag någonsin ätit!! Smällde i mig hela bara för den va så himla god haha. 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..