Godmorgon


Snöööö så mysigt!! Jag tillhör en av dom som verkligen gillar snö om det nu lägger sig och stannar kvar på marken. Idag har min förkylning äntligen brutit ut och jag är kanonförkyld med huvudvärk och ont i halsen och fryser som tusan! Så vi får se om det blir bättre tills imorgon annars får jag nog stanna hemma! Sjuk eller inte sjuk så måste Brorsan få gå ut så det får bli en super kort utgång.


Kit fick ta min DBrand jacka för att det skulle gå fort och för att vi inte ska gå så långt, ner och upp för gatan för att vara exakt! Men han blev väldigt söt hehe 


Årets första snöboll fick jag kastat på mig av kit!


Brorsan kände sig måttligt road av att gå ut, vääääldigt kallt för tassarna.


Nu ska jag ta och laga lite frukost till mig och Kit, Liam sover över hos ett par kompisar och Korosh sover, kram och godmorgon på er!

 1. Lovisa skriver:

  Hej Laila,
  Du som verkar vara en tuff härlig brud kan du inte svara lite ärligt på mina frågor nu..
  Hur är kontakten med Nicklas och den sidan av familjen nu? Hur ser du och Korosh på egna bio barn? Använder du botox, har du sillisar?? Isåfall varför tror du s.k ”kändisar” har så svårt att erkänna sina ingrepp?? Var lite mer amerikanska i vaniljlandet och stå för vad man säger är och gör…Eller hur;)
  Ha de gott kram

  1. BI skriver:

   Eeehhhh….hört talas om privatliv???

 2. Elsa skriver:

  Krya på dig, hoppas förkylningen blir bättre snart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..